Arbeidsverhoudingen

Arbeidsverhoudingen

Beleidsprogramma Arbeidsverhoudingen

Arbeidsverhoudingen

Het is tijd dat we werknemers in onze branche vragen naar hun ideeën en wensen. Daarom is Arbeidsverhoudingen een van de vier programma's waarop wij de komende jaren onze beleidsontwikkeling richten. Op basis daarvan kunnen we een cao afspreken die zó interessant is dat die zorgt voor meer natuurlijke instroom. 

Van ondernemers naar ondernemingsorganisatie

Van ondernemers- naar ondernemingsorganisatie

OnderhoudNL heeft al langer de ambitie om zich te ontwikkelen van ondernemersorganisatie naar ondernemingsorganisatie. Met andere woorden: een vereniging voor álle medewerkers in het bedrijf.

Werknemersplatform

Hoe we dat gaan doen? Daarvoor is een revolutionair plan bedacht dat wellicht de basis gaat vormen voor totaal andere arbeidsverhoudingen in Nederland. We gaan een werknemersplatform oprichten waarmee we representatieve cao-afspraken kunnen maken, ondersteund door een raad van advies waar ook vakbonden zitting in hebben. Medio 2020 moet het model ervoor klaar zijn, voordat we in 2021 een nieuwe cao afsluiten.

Andere beleidsprogramma's

Naast Arbeidsverhoudingen zijn er nog drie andere pijlers van het OnderhoudNL beleidsplan 2020-2023:

Meer over OnderhoudNL

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners