Magazine

Tablet nieuws_1024x350

OnderhoudNL Magazine

OnderhoudNL geeft vier keer per jaar OnderhoudNL Magazine uit. Een frisse en vernieuwende uitgave die vol staat met informatie voor zowel de aangesloten bedrijven als voor relaties. Leden krijgen het magazine automatisch per post toegezonden. 

Magazines OnderhoudNL_1024x350.jpg

Wilt u OnderhoudNL Magazine per post ontvangen?

Geef dan uw naam en adresgegevens hieronder aan ons door. Een jaarabonnement kost op jaarbasis € 55,00 ex. btw. -> OnderhoudNL Magazine per post ontvangen

Uiteraard is het Magazine ook online beschikbaar. Handig om te delen met uw collega's of werknemers. Klik op de cover om het laatste nummer te lezen. In de rode balk aan de linkerkant vindt u dan alle icoontjes om het magazine te kunnen doorzoeken, delen of printen. 

Archief OnderhoudNL Magazine
Lydia Kortenbout_800x450

Lydia Kortenbout

Redactie
0182 - 556 135 | Stuur mij een e-mail

Advertenties

Wilt u het OnderhouNL Magazine gebruiken als promotieplatform voor uw bedrijf, product of dienst?
Dat kan!

> Download onze tarievenkaart

Of neem voor meer informatie over het plaatsen van advertenties en advertorials contact op met Lydia Kortenbout van OnderhoudNL.

Colofon

Oplage:
2.000

Vormgeving:
Mzoem Reclamebureau, Oudewater

Opmaak en druk:
Twigt GrafiMedia, Moordrecht

Redactie:
Annemieke Bos, Okke Spruijt en Lydia Kortenbout

Beeldmateriaal:
Annet Delfgaauw, Rotterdam

Magazine

'ERM-certificering opent deuren naar mooie opdrachten'

Nederland telt maar liefst 62.000 Rijksmonumenten en ruim 40.000 provinciale en gemeentelijke monumenten. Dit historisch erfgoed vraagt om zorg en aandacht bij onderhoud, restauratie en verduurzaming. Eigenaren en overheden werken daarvoor het liefst samen met partijen die over de juiste kennis en vaardigheid beschikken. Die partijen vinden ze in ERM-gecertificeerde bedrijven, waaronder de leden van OnderhoudNL sector Restauratieschilders.

Naar OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!