Een jaar lang gratis lid van OnderhoudNL

Hout-schilderen-1024x350

Vooruit met dat ondernemerschap

Veel ondernemers in onze sector zijn de coronacrisis goed door gekomen. Toch lijkt het herstel van de economie een tijdje te gaan duren en dat zal uiteindelijk ook onze sector raken. Wij gaan u hier zo goed mogelijk op voorbereiden en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Activeer het gratis lidmaatschap en profiteer direct

Wij helpen uw bedrijf om kwaliteitswerk te leveren, te groeien, kansen te ontdekken en te benutten en om een gezonde, veilige en aantrekkelijke werkomgeving te creëren.

Na aanvraag van het lidmaatschap ontvangt u uw eigen inloggegevens en kunt u direct alle informatie en hulpmiddelen raadplegen. Zoals dit handige overzicht voor schilders, glaszet en onderhoudsbedrijven om nog slimmer te ondernemen, promotiemateriaal voor campagnes, hulpmiddelen om vakmensen aan te trekken en exclusieve informatie over marktkansen en werknemerszaken.

Maar ook zaken rondom arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid, ondernemen, duurzaam onderhoud, techniek & innovatie, arbo & milieu en kwaliteit. En natuurlijk profiteert u van financiële voordelen via onze partners.

Een jaar lang betaalt u geen contributie en geen bedrijfstakheffing. Het proeflidmaatschap is geheel vrijblijvend.

*Deze aanbieding is een kennismakingsaanbieding en geldt niet voor bedrijven die in de afgelopen drie jaar al eerder lid zijn geweest. Bovendien geldt deze aanbieding niet voor bedrijven die lid worden van de sector Totaal.

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | 06 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Persoonlijk met ons kennismaken?

Vraag een bedrijfsbezoek aan!

Overweegt u om lid te worden van OnderhoudNL maar heeft u nog vragen? Bel 0182 571 444 of stuur ons een e-mail. U kunt ook een bedrijfsbezoek aanvragen om persoonlijk kennis te maken.

Bedrijfsbezoek aanvragen

Volg ons op social media:

Altijd op de hoogte blijven?

Nieuws

Meer nieuws