Een jaar lang gratis lid van OnderhoudNL

Hout-schilderen-1024x350

Wij helpen u deze crisis te overwinnen

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid bij ondernemers en opdrachtgevers. Niet alleen nu, maar vooral straks. En de crisis zal ook onze sector raken. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Corona - Alle downloads in 1 overzicht - OnderhoudNL 1024x350

Word nu lid en profiteer direct

We willen dat elke ondernemer die bij ons is aangesloten veilig kan doorwerken, profiteert van landelijke campagnes naar opdrachtgevers en alle hulpmiddelen krijgt om deze crisis door te komen. Het gaat tenslotte om de continuïteit en vitaliteit van u als ondernemer én van de totale branche. We doen dit samen.

Na aanvraag van het lidmaatschap ontvangt u uw eigen inloggegevens en kunt u direct alle informatie en hulpmiddelen raadplegen. Zoals ons coronadossier met alle regelingen, toolboxen om veilig te werken, posters en informatiebrieven voor bewoners en opdrachtgevers, promotiemateriaal voor social media.

Maar ook zaken rondom arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid, ondernemen, duurzaam onderhoud, techniek & innovatie, arbo & milieu en kwaliteit. En natuurlijk profiteert u van financiële voordelen via onze partners.

Een jaar lang betaalt u geen contributie en geen bedrijfstakheffing. Wel dient u voor de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers de susag-premie af te dragen. Het proeflidmaatschap is geheel vrijblijvend.

Vraag nu uw proeflidmaatschap aan

 

*Deze aanbieding is een kennismakingsaanbieding en geldt niet voor bedrijven die in de afgelopen drie jaar al eerder lid zijn geweest. Bovendien geldt deze aanbieding niet voor bedrijven die lid worden van de sector Totaal.

contactpersonen-blok-ledenadvies-ws-800x450

Persoonlijk met ons kennismaken?

Vraag een bedrijfsbezoek aan!

Overweegt u om lid te worden van OnderhoudNL maar heeft u nog vragen? Bel 0182 571 444 of stuur ons een e-mail. U kunt ook een bedrijfsbezoek aanvragen om persoonlijk kennis te maken.

Bedrijfsbezoek aanvragen

Volg ons op social media:

Altijd op de hoogte blijven?

Nieuws

Meer nieuws

Alles over corona in 1 dossier

Blijf of de hoogte van de laatste updates

Alle maatregelen vanuit de overheid, een overzicht van de meest gestelde vragen, download voorbeeldbrieven richting werknemers en opdrachtgevers en haak in op initiatieven om anderen te helpen.

Bekijk ons dossier corona