Een jaar lang gratis lid van OnderhoudNL

Hout-schilderen-1024x350

Vooruit met dat ondernemerschap

Veel ondernemers in onze sector komen de coronacrisis vrij goed door. Toch lijkt het herstel van de economie een tijdje te gaan duren en dat zal uiteindelijk ook onze sector raken. Wij gaan u hier zo goed mogelijk op voorbereiden en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Activeer het gratis lidmaatschap en profiteer direct

We willen dat elke ondernemer die bij ons is aangesloten veilig kan doorwerken, profiteert van landelijke campagnes zoals de Winterschilder en alle tools krijgt om deze crisis door te komen. Het gaat tenslotte om de continuïteit en vitaliteit van u als ondernemer én van de totale branche. We doen dit samen.

Na aanvraag van het lidmaatschap ontvangt u uw eigen inloggegevens en kunt u direct alle informatie en hulpmiddelen raadplegen. Zoals veilig doorwerken met het coronadossier, promotiemateriaal voor campagnes en dit handige overzicht voor schildersbedrijven om nog slimmer te ondernemen.

Maar ook zaken rondom arbeidsvoorwaarden en personeelsbeleid, ondernemen, duurzaam onderhoud, techniek & innovatie, arbo & milieu en kwaliteit. En natuurlijk profiteert u van financiële voordelen via onze partners.

Een jaar lang betaalt u geen contributie en geen bedrijfstakheffing. Het proeflidmaatschap is geheel vrijblijvend.

*Deze aanbieding is een kennismakingsaanbieding en geldt niet voor bedrijven die in de afgelopen drie jaar al eerder lid zijn geweest. Bovendien geldt deze aanbieding niet voor bedrijven die lid worden van de sector Totaal.

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | Stuur mij een e-mail

Persoonlijk met ons kennismaken?

Vraag een bedrijfsbezoek aan!

Overweegt u om lid te worden van OnderhoudNL maar heeft u nog vragen? Bel 0182 571 444 of stuur ons een e-mail. U kunt ook een bedrijfsbezoek aanvragen om persoonlijk kennis te maken.

Bedrijfsbezoek aanvragen

Volg ons op social media:

Altijd op de hoogte blijven?

Nieuws

Meer nieuws

Alles over corona in 1 dossier

Blijf of de hoogte van de laatste updates

Alle maatregelen vanuit de overheid, een overzicht van de meest gestelde vragen, download voorbeeldbrieven richting werknemers en opdrachtgevers en haak in op initiatieven om anderen te helpen.

Bekijk ons dossier corona

 

De Winterschilder® voor binnen én buiten

Ook in de wintermaanden staat de Winterschilder voor je klaar. Met de zachte winters van tegenwoordig kan dat zowel binnen als buiten. Vooruit met die opknapbeurt voor je gevel en kozijnen, die nieuwe kleur verf voor je thuiswerkplek en dat strakke behang in de kinderkamer.

Zoek hier de Winterschilder®