Project Imago

opleiden-leerling-leermeester_1024x350

Project Imago OnderhoudNL

Hoe worden we een aantrekkelijke sector voor nieuwe instroom?

Project Imago OnderhoudNL

BTH_177x190.jpgDit project is mogelijk gemaakt door uw jaarlijkse bijdrage aan de Stichting Bedrijfstakheffing.

Onze schilders- en vastgoedonderhoudssector heeft een enorme uitdaging voor de boeg. De vraag naar capaciteit is zo groot dat wij met z’n allen veel middelen inzetten om medewerkers te behouden en om nieuwe instroom aan te trekken. Het imago en het beeld dat men heeft van onze sector is dus heel belangrijk.

Hoe worden we een aantrekkelijke sector voor nieuw
header - project imago van vastgoedonderhoud - 1024x350

Plan van aanpak

Dat bleek ook tijdens de bijeenkomsten met werkgevers over de transitie naar de ondernemingsorganisatie. De Stuurgroep Ondernemingsorganisatie heeft het hoofdbestuur dan ook gevraagd om een plan voor het bereiken van het gewenste imago van de branche in 2025. Samen met corporate identity-bureau Matters Most, dat ook tekende voor de branding-campagne van OnderhoudNL, is door de werkgroep Imago een plan van aanpak ontwikkeld.

Korte vragenlijst

Gestart is met een inventarisatie onder de leden. Zij weten als geen ander wat er leeft in de sector, onder de opdrachtgevers en de medewerkers. Misschien zien zij kansen voor het verder verbeteren van het imago van onze sector. Deze inzichten zijn voor ons onmisbaar. We hebben onze leden gevraagd een korte vragenlijst in te vullen. Op basis van de resultaten zal het plan verder uitgewerkt worden.

okke

Beleidsplan 2020-2023


Blader deze online door

Of download het beleidsplan

In dit magazine maak je kennis met de schilders- en vastgoedonderhoudssector. Een sector met voldoende doorstroommogelijkheden voor jouw talenten en ambities. 

Bekijk het magazine

Nieuws

Uitgelicht

Uitgelicht-project-imago_1024x606

Groen licht voor ‘project Imago’

WADDINXVEEN - Het bestuur van OnderhoudNL heeft groen licht gegeven voor het imagoproject, een programma waarmee de branche zich positioneert als meest duurzame en innovatieve bedrijfstak. Belangrijkste doel is hiermee aantrekkelijk te zijn voor nieuwe medewerkers.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!