OnderhoudNL Restauratieschilders

Glas in lood, Markiezenhof

Sector Restauratieschilders

Sector Restauratieschilders

OnderhoudNL Restauratieschilders heeft als doel het behoud van het vakmanschap en het benoemen en bewaken van de restauratiekwaliteit. De sector staat aan de wieg van de Erkenningsregeling die door de markt is geaccepteerd als kwaliteitsstandaard, ondergebracht bij de Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM).

Restauratieschilder aan het werk met vergulden

Leden

Alle leden van OnderhoudNL Restauratieschilders zijn in bezit zijn van het ERM-certificaat of hebben de intentie om de certificatie middels audits door ERM/KIWA binnen één jaar na aanvang van het lidmaatschap te behalen. Zij kwalificeren zich daarmee voor onderhoud en restauratie van historisch schilderwerk aan rijks- en provinciale monumenten, zoals Paleis het Loo in Apeldoorn, het Markiezenhof in Bergen op Zoom en het Aartsbisschoppelijk Paleis van Utrecht.

Partners

OnderhoudNL Restauratieschilders werkt nauw samen met de Stichting Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM), de Raad voor Cultureel Erfgoed en monumentenorganisaties. Ook zijn wij vertegenwoordigd in het GA-Platform Restauratie. Tien brancheorganisaties, die met ruim 400 aangesloten gespecialiseerde bedrijven aan de basis staan van het onderhoud en de restauratie van de Nederlandse monumenten, hebben zich verenigd in het GA-Platform Restauratie.
Meer informatie over het GA-Platform Restauratie

 

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Restauratieschilders & Vastgoed
0182 - 556 139 | 06 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Meer over onze organisatie

Ledenvoordelen

Bekijk ons handige overzicht van de belangrijkste ledenvoordelen van uw OnderhoudNL-lidmaatschap. 

Bijeenkomsten OnderhoudNL Restauratieschilders

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!