OnderhoudNL Totaal

Schilders aan het werk in flatgebouw

Sector Totaal

Sector Totaal

OnderhoudNL Totaal behartigt de belangen van bedrijven die investerings- en onderhoudsopgaven uitvoeren binnen de bestaande woningvoorraad en daarbij de regie kunnen voeren. De sector promoot resultaatgerichte samenwerking (RGS) in de onderhouds- en renovatieketen en draagt actief bij aan de doorontwikkeling van RGS.

Binnenstad-Groningen-1024x350

Leden

Leden van Totaal voeren verduurzamings-, renovatie- en onderhoudsprojecten uit. Zij ontwikkelen onderhoudsscenario’s, gaan strategische partnerships aan met ketenpartijen én kunnen daarbij de regie voeren. Alle lidbedrijven kunnen resultaatgericht samenwerken en zijn in het bezit van VGO-keur.

Partners

Wij participeren in netwerken zoals het Nationaal Renovatie Platform en de Leercirkel RGS. We werken samen met koepelorganisatie Aedes inzake de Aedes Vernieuwingsagenda, met hogescholen en universiteiten en met het TKI Bouw en Techniek.

Onderzoek circulariteit

Binnen TKI Bouw en Techniek werken we aan innovatieve technieken en producten, nieuwe productiemethoden, nieuwe vormen van leren en kennisoverdracht en nieuwe manieren van aanbesteden. Dat gebeurt binnen verschillende onderzoeksprogramma’s, zoals het programma Integrale energietransitie bestaande bouw (IEBB). Wij leveren onze bijdrage als initiator en begeleider van twee onderzoeksprojecten over circulariteit:

  • De ontwikkeling van KPI’s voor CO2 en Circulariteit
  • Vooronderzoek naar de circulaire corporatiewoning

Meer over OnderhoudNL en de onderzoeken binnen het TKI Bouw en Techniek

 

edwin

Edwin Meeuwsen

Totaal, Stichting RGS en VGO-keur
06 53 69 07 50
Stuur mij een e-mail

Meer over onze organisatie

Ledenvoordelen

Bekijk ons handige overzicht van de belangrijkste ledenvoordelen van uw OnderhoudNL-lidmaatschap. 

Bijeenkomsten OnderhoudNL Totaal

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt