OnderhoudNL Totaal

Schilders aan het werk in flatgebouw

Sector Totaal

Sector Totaal

OnderhoudNL Totaal behartigt de belangen van bedrijven die investerings- en onderhoudsopgaven uitvoeren binnen de bestaande woningvoorraad en daarbij de regie kunnen voeren. De sector promoot resultaatgerichte samenwerking (RGS) in de onderhouds- en renovatieketen en draagt actief bij aan de doorontwikkeling van RGS.

Binnenstad-Groningen-1024x350

Leden

Leden van Totaal voeren verduurzamings-, renovatie- en onderhoudsprojecten uit. Zij ontwikkelen onderhoudsscenario’s, gaan strategische partnerships aan met ketenpartijen én kunnen daarbij de regie voeren. Alle lidbedrijven kunnen resultaatgericht samenwerken en zijn in het bezit van VGO-keur.

Partners

Wij participeren in netwerken zoals het Nationaal Renovatie Platform en de Leercirkel RGS. We werken samen met koepelorganisatie Aedes inzake de Aedes Vernieuwingsagenda, met hogescholen en universiteiten en met het Bouw en Techniek Innovatie Centrum BTIC.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners