Netwerken bij OnderhoudNL

Bijeenkomst

Netwerken

Binnen OnderhoudNL zijn een aantal netwerken actief. Sluit u aan om te netwerken en kennis uit te wisselen met vak- en branchegenoten.

Netwerkbijeenkomst in de buitenlucht

Jong Management

OnderhoudNL Jong Management (JM) richt zich op (aankomende) ondernemers en leidinggevenden, managers en kaderfunctionarissen tot en met 40 jaar. JM organiseert masterclasses, kennissessies en andere bijeenkomsten.
Meer over Jong Management

 


Platform D&I

Het Platform D&I van OnderhoudNL ondersteunt en informeert haar leden over digitalisering en automatisering en zorgt voor kennisuitwisseling en krachtenbundeling. D&I volgt de ontwikkelingen, doet onderzoek en organiseert bijeenkomsten.
Meer over Platform D&I

 


P&O-netwerk

Bent u binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor personeelszaken? Het P&O-netwerk van OnderhoudNL houdt u op de hoogte over actuele onderwerpen op uw vakgebied. Dit doen wij door middel van themabijeenkomsten en onze nieuwsbrief.
Meer over P&O-netwerk

 


StudieClub Schilders

OnderhoudNL werkt samen met Studieclub Schilders Nederland (SCS). SCS is een landelijke vereniging met regionale Studieclubs Schilders. Deze studieclubs stimuleren de professionele ontwikkeling voor iedereen die werkzaam is in de schilders- en onderhoudsbranche.
Meer over StudieClub Schilders

 

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | Stuur mij een e-mail

Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | Stuur mij een e-mail

vincent

Vincent Sapuletej

Arbeidsvoorwaarden
0182 - 556 131 | Stuur mij een e-mail

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
0182 - 556 129 | Stuur mij een e-mail

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!