Netwerken bij OnderhoudNL

Bijeenkomst

Netwerken

Binnen OnderhoudNL zijn een aantal netwerken actief. Sluit u aan om te netwerken en kennis uit te wisselen met vak- en branchegenoten.

Netwerkbijeenkomst in de buitenlucht

Jong Management

OnderhoudNL Jong Management (JM) richt zich op (aankomende) ondernemers en leidinggevenden, managers en kaderfunctionarissen tot en met 40 jaar. JM organiseert masterclasses, kennissessies, LEF-sessies en andere bijeenkomsten.
Meer over Jong Management

 

P&O-netwerk

Bent u binnen uw bedrijf verantwoordelijk voor personeelszaken? Het P&O-netwerk van OnderhoudNL houdt u op de hoogte over actuele onderwerpen op uw vakgebied. Dit doen wij door middel van themabijeenkomsten en onze nieuwsbrief.
Meer over P&O-netwerk

 

StudieClub Schilders

OnderhoudNL werkt samen met Studieclub Schilders Nederland (SCS). SCS is een landelijke vereniging met regionale Studieclubs Schilders. Deze studieclubs stimuleren de professionele ontwikkeling voor iedereen die werkzaam is in de schilders- en onderhoudsbranche.
Meer over StudieClub Schilders

 

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout
Relatiebeheer en Functienetwerken
088 - 0188 127 | 06 - 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt