Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Sectoren

Met circa 1.700 aangesloten bedrijven in zes sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-)gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland.

Schilders

OnderhoudNL Schilders ondersteunt zelfstandigen en kleine en middelgrote schilders- en onderhoudsbedrijven onder meer bij het het vinden van vakkundig personeel, het inspelen op trends en ontwikkelingen en het digitaliseren.
Meer over de sector Schilders

 

Vastgoed

De sector Vastgoed werkt aan de verbetering van de positie van leden in de markt van planmatig onderhoud, schilderwerk en onderhoud in de grootzakelijke markt, abonnementen schilderwerk particulieren en nieuwbouwschilderwerk.
Meer over de sector Vastgoed

 

Totaal

OnderhoudNL Totaal behartigt de belangen van bedrijven die investerings- en onderhoudsopgaven uitvoeren binnen de bestaande woningvoorraad en daarbij de regie kunnen voeren. De sector promoot resultaatgerichte samenwerking (RGS) in de onderhouds- en renovatieketen en draagt actief bij aan de doorontwikkeling van RGS.
Meer over de sector Totaal

 

Industrieel

OnderhoudNL Industrieel kent zowel leden als partners. In totaal zijn er circa 50 bedrijven bij ons aangesloten. De leden zijn actief als industriële schilderbedrijven. Zij zijn actief in onder andere de industrie en de infrasector.
Meer over de sector Industrieel

 

Glas

De tijden dat glaszetten door de schilder werd gedaan zijn voorbij. Glaszetten is een vak apart, en door de bredere toepassing van glas als bouwmateriaal is het vakgebied volop in beweging. De verduurzamingsgolf zorgt ervoor dat isolatieglas een veel gevraagd product is.
Meer over de sector Glas

 

Restauratieschilders

De sector Restauratieschilders heeft als doel het behoud van het vakmanschap en het benoemen en bewaken van de restauratiekwaliteit. Hiermee wordt een betere positionering in de markt verwezenlijkt voor de leden die gespecialiseerd zijn in restauratieschilderwerk.
Meer over de sector Restauratieschilders

 

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout
Relatiebeheer en Functienetwerken
088 - 0188 127 | 06 - 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

edwin

Edwin Meeuwsen
Totaal, Stichting RGS en VGO-keur

06 - 53 69 07 50
Stuur mij een e-mail

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen
Schilders, Garantie, Opleidingen

06 - 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman
Glas, Industrieel, Restauratieschilders en Vastgoed

06 - 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie biedt opdrachtgevers optimale zekerheid.

Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die het OnderhoudNL Kwaliteitstraject hebben doorlopen. OnderhoudNL Garantie-bedrijven werken zowel voor particulieren en VvE's als voor de zakelijke markt.

Naar onderhoudgarantie.nl

Nieuws

Meer nieuws

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt