Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Sectoren

Met circa 2.000 aangesloten bedrijven in zes sectoren is OnderhoudNL de grootste vereniging in het (totaal-)gebouwonderhoud en het onderhoud van industriële installaties en kunstwerken in Nederland.

Schilders

OnderhoudNL Schilders ondersteunt zelfstandigen en kleine en middelgrote schilders- en onderhoudsbedrijven onder meer bij het het vinden van vakkundig personeel, het inspelen op trends en ontwikkelingen en het digitaliseren.
Meer over de sector Schilders

 

Vastgoed

De sector Vastgoed werkt aan de verbetering van de positie van leden in de markt van planmatig onderhoud, schilderwerk en onderhoud in de grootzakelijke markt, abonnementen schilderwerk particulieren en nieuwbouwschilderwerk.
Meer over de sector Vastgoed

 

Totaal

OnderhoudNL Totaal behartigt de belangen van bedrijven die investerings- en onderhoudsopgaven uitvoeren binnen de bestaande woningvoorraad en daarbij de regie kunnen voeren. De sector promoot resultaatgerichte samenwerking (RGS) in de onderhouds- en renovatieketen en draagt actief bij aan de doorontwikkeling van RGS.
Meer over de sector Totaal

 

Industrieel

Metaalconserveerders worden steeds meer projectpartners waardoor ze een steeds grotere rol spelen in de totstandkoming en uitvoering van bestekken, logistiek en nazorg. OnderhoudNL Industrieel bewaakt hun belangen en draagt bij aan innovatie en vernieuwing in de branche.
Meer over de sector Industrieel

 

Glas

De tijden dat glaszetten door de schilder werd gedaan zijn voorbij. Glaszetten is een vak apart, en door de bredere toepassing van glas als bouwmateriaal is het vakgebied volop in beweging. De verduurzamingsgolf zorgt ervoor dat isolatieglas een veel gevraagd product is.
Meer over de sector Glas

 

Restauratieschilders

De sector Restauratieschilders heeft als doel het behoud van het vakmanschap en het benoemen en bewaken van de restauratiekwaliteit. Hiermee wordt een betere positionering in de markt verwezenlijkt voor de leden die gespecialiseerd zijn in restauratieschilderwerk.
Meer over de sector Restauratieschilders

 

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | Stuur mij een e-mail

edwin

Edwin Meeuwsen

Totaal, Stichting RGS en VGO-keur
0182 - 556 123 | Stuur mij een e-mail

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen

Schilders, Garantie, Opleidingen
0182 - 556 129 | Stuur mij een e-mail

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Restauratieschilders & Vastgoed
0182 - 556 139 | Stuur mij een e-mail

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie biedt opdrachtgevers optimale zekerheid.

Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die het OnderhoudNL Kwaliteitstraject hebben doorlopen. OnderhoudNL Garantie-bedrijven werken zowel voor particulieren en VvE's als voor de zakelijke markt.

Naar onderhoudgarantie.nl

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!