Ontwikkeling

Leven lang ontwikkelen

Beleidsprogramma Ontwikkeling

Ontwikkeling

Een leven lang ontwikkelen is nodig om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen. Daarom is Ontwikkeling een van de vier programma's waarop wij de komende jaren onze beleidsontwikkeling richten.

Nieuw e-learnplatform in ontwikkeling

E-learning platform

Veel mensen zijn een beetje huiverig voor het woord 'opleiding'. Toch is permanente educatie in veel sectoren heel gewoon. Om de drempel binnen onze sector te verlagen, ontwikkelt OnderhoudNL een e-learningplatform voor allerlei korte onlinecursussen en het bijhouden van een eigen 'ontwikkelingspaspoort'. Zo maken we een Leven lang ontwikkelen voor iedere werknemer mogelijk.

Andere beleidsprogramma's

Naast Ontwikkeling zijn er nog drie andere pijlers van het OnderhoudNL beleidsplan 2020-2023:

aad

Aad Buller

Onderwijs
0182 - 556 136 | Stuur mij een e-mail

Beleidsplan 2020-2023


Blader deze online door

Of download het beleidsplan

Uitgelicht

Overhandiging baan naar baan plan Wouter Koolmees

Vastgoedonderhoudssector lanceert Baan-naar-baanplan

Door de coronacrisis dreigen medewerkers in verschillende sectoren hun baan te verliezen. Tegelijkertijd heeft de vastgoedonderhoudssector de komende tien jaar vele duizenden werknemers nodig. Daarom heeft de sector de handen ineen geslagen en een plan gesmeed: het Baan-naar-baanplan. Op 10 december is het plan overhandigd aan minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Wouter Koolmees, met het verzoek het plan financieel te ondersteunen.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!