Ontwikkelen

Leven lang ontwikkelen

Beleidsprogramma Ontwikkelen

Ontwikkeling

Een leven lang ontwikkelen is nodig om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen. Daarom is Ontwikkelen een van de vier programma's waarop wij de komende jaren onze beleidsontwikkeling richten.

Nieuw e-learnplatform in ontwikkeling

E-learning platform

Veel mensen zijn een beetje huiverig voor het woord 'opleiding'. Toch is permanente educatie in veel sectoren heel gewoon. Om de drempel binnen onze sector te verlagen, heeft OnderhoudNL een e-learningplatform ontwikkeld voor allerlei korte onlinecursussen en het bijhouden van een eigen 'ontwikkelingspaspoort'. Zo maken we een Leven lang ontwikkelen voor iedere werknemer mogelijk.

Andere beleidsprogramma's

Naast Ontwikkelen zijn er nog drie andere pijlers van het OnderhoudNL beleidsplan 2020-2023:

aad

Aad Buller

Onderwijs
0182 - 556 136 | Stuur mij een e-mail

Beleidsplan 2020-2023


Blader deze online door

Of download het beleidsplan

Uitgelicht

Uitgelicht Ontwikkelen_1024x606

Een Leven Lang Ontwikkelen: nuttig en nodig

Ontwikkelen is voor iedereen in de onderhoudsbedrijfstak van belang. Het is nodig om de uitdagingen van de toekomst aan te kunnen. Om duurzaam inzetbaar te blijven en nieuwe instroom goed te begeleiden. Een Leven Lang Ontwikkelen is dus nuttig en nodig. Gelukkig hoeft het niet ingewikkeld te zijn. OnderhoudNL helpt haar leden daarbij.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!