Ondernemen

Ondernemen

Ondernemen

Ondernemen

OnderhoudNL helpt bedrijven in de schilder- en onderhoudsbranche: of u nu starter bent of een ervaren ondernemer. Wij ondersteunen u met handige tips en tools, informatie over wettelijke verplichtingen, marktspecials en meer.

Themablok ondernemen_400x300
Ondernemen

Strategie en beleid

Kennis van de markt waarin uw bedrijf opereert, is een belangrijke succesfactor. Daarom organiseert OnderhoudNL bijeenkomsten zoals masterclasses en Boardroom Events. Ook verzorgen wij publicaties over resultaatgericht samenwerken (RGS) en andere belangrijke onderwerpen die ondernemers helpen hun koers uit te zetten en beleid te ontwikkelen.
Naar onze bijeenkomsten

 

Juridische ondersteuning

OnderhoudNL biedt leden diverse producten en diensten om juridische geschillen te voorkomen. Denk aan modelarbeidsovereenkomsten, -raamovereenkomsten en onze juridische contractencheck. Daarnaast staan wij u bij als het dan toch dreigt mis te gaan. Bijvoorbeeld met onze incassohulp en tweedelijns juridische dienstverlening door OnderhoudNL Partner Omnius juristen.

Meer over juridisch advies

Nieuws

Meer nieuws
RI&E

Maak gebruik van onze erkende branche-RI&E

De branche-RI&E is goedgekeurd door OnderhoudNL en vakbond LBV en is afgestemd op veelvoorkomende risico’s in de branche. In de RI&E zijn nieuwe instrumenten opgenomen waarmee u alle verplichte elementen in kaart brengt. Tijdens de RI&E-bijeenkomsten (gratis voor leden) leert u hoe u deze online tool kunt invullen én wordt uw arbokennis opgefrist.

Meld u nu aan

Managementtrainingen

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!