Basismodel personeelsreglement

HR-iconen-1024x350

Basismodel personeelsreglement

Basismodel personeelsreglement

Het basismodel personeelsreglement helpt invulling te geven aan uw personeelsbeleid. U kunt het document gebruiken bij het opstellen van een nieuw personeelsreglement of om uw eigen huidige reglement mee te vergelijken.

Bespreking-1024x350

Het basismodel personeelsreglement vormt een basis. Waar nodig kunt u het model aanvullen. In het model zijn suggesties opgenomen voor mogelijke aanvullingen. U kunt natuurlijk ook onderdelen weglaten die niet van toepassing zijn op uw bedrijf.

Duidelijkheid

Het basismodel bevat regels van het bedrijf die gelden voor de medewerkers en schept helderheid over het gedrag dat van de medewerkers wordt verwacht. Daarin is ook opgenomen wat de gevolgen zijn als die regels worden overtreden.

Akkoord medewerker

Een medewerker moet op de hoogte zijn van de inhoud en daar expliciet mee akkoord gaan. In de modelarbeidsovereenkomsten van OnderhoudNL is daarom standaard een beding opgenomen die een personeelsreglement van toepassing verklaart.

Meer informatie

Bij vragen over het personeelsreglement kunt u contact opnemen met Ledenadvies van OnderhoudNL via 0185 55 61 29.

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners