Boeien en binden van personeel in de schilders- en onderhoudssector

Boeien en binden van personeel

Boeien en binden van personeel

Boeien en binden van personeel

Bedrijven in onze branche hebben in tijden van hoogconjunctuur steeds meer moeite om goede vakmensen te vinden, én aan zich te binden. Daarom is het belangrijk om te zorgen dat werknemers tevreden en gemotiveerd blijven, gezond en veilig kunnen werken en de mogelijkheid hebben om door te groeien.

beoordelingsgesprek-1024x350

Aandacht en waardering zijn vaak belangrijker voor werknemers dan de geldelijke beloning. Daarom is het goed om werknemers ook te spreken buiten de functioneringsgesprekken en het jaarlijkse beoordelingsgesprek. Een open bedrijfscultuur en transparante communicatie dragen ook bij aan aantrekkelijk werkgeverschap. Wilt u weten hoe u een gesprek op de juiste manier opbouwt en het beste uit uw medewerkers haalt? Meld u dan aan voor onze training Functionerings- en beoordelingsgesprekken. Nu met 100% subsidie vanuit Mijn Carrière.

Loopbaanontwikkeling

Het vakgebied van schilder- en onderhoudspersoneel is volop in beweging en biedt werknemers mogelijkheden om zich te blijven ontwikkelen. Naast de Schildersvakopleidingen om vakmensen op te leiden, organiseert OnderhoudNL diverse trainingen voor schilders, glaszetters, metaalconserveerders en andere onderhoudsspecialisten om bij te blijven op hun vakgebied.
Meer over opleiden

 

Duurzame inzetbaarheid

Ook schilder- en onderhoudspersoneel moet steeds langer doorwerken. Wat kunt u er als werkgever aan doen om werknemers duurzaam inzetbaar te houden? De bedrijfstak heeft een aantal hulpmiddelen ontwikkeld om duurzame inzetbaarheid te bevorderen. Werknemers hebben bijvoorbeeld recht op een loonbaancheck, een adviesgesprek en een Gezondheids- en Bodycheck. Daarnaast zijn er subsidies beschikbaar voor bij- en omscholing.
Meer over duurzame inzetbaarheid

 

Ledenadvies_800x450

Downloads

Gezondheids- en Bodycheck

DOEN! Gezondheids- en Bodycheck voor uw werknemers


Als werkgever bent u verplicht de Gezondheids- en Bodycheck aan te bieden aan medewerkers die risico's lopen.

Meer info op susag.nl

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!