Disclaimer OnderhoudNL

Zoeken-tablet-laptop-1024x350

Disclaimer OnderhoudNL

Disclaimer OnderhoudNL

Met de website van OnderhoudNL willen wij particulieren, zakelijke relaties, potentiële leden, OnderhoudNL-leden en overige geïnteresseerden informatie bieden.

Geen aansprakelijkheid

Ondanks onze voortdurende aandacht en zorg voor de actualisering en de juistheid van de gegevens, kan het voorkomen dat de informatie niet (meer) volledig of niet (meer) juist is. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor schade die is ontstaan door onjuistheden op onze website. Aan de informatie die is opgeslagen in OnderhoudNL.nl kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Schriftelijke toestemming

Alle (auteurs)rechten op de inhoud van deze website zoals teksten, afbeeldingen of informatie in andere vorm, komen toe aan OnderhoudNL. De informatie op deze website mag, ongeacht de verschijningsvorm, niet worden gewijzigd, gereproduceerd of gedistribueerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van OnderhoudNL.

OnderhoudNL beheert de website zeer zorgvuldig en is niet aansprakelijk voor ongewenst bezoek van personen en/of virussen. Op deze website zijn ook een aantal links opgenomen naar andere websites. OnderhoudNL kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of andere elementen van deze websites.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners