Klimaat

Bosco verticale, Milaan

Beleidsprogramma Klimaat

Klimaat

Met de ondertekening van het Klimaatakkoord heeft het kabinet een essentiële impuls gegeven aan de opschaling van de energietransitie in de gebouwde omgeving. Klimaat is dan ook een van de vier programma's waarop wij de komende jaren onze beleidsontwikkeling richten.

Klimaatverandering en energietransitie

Kansen voor onderhoudssector

Hoe kan de onderhoudssector een bijdrage leveren aan het oplossen van de problemen die de klimaatverandering met zich meebrengt? Dat willen we actief uitwerken, niet alleen vanuit een intrinsieke motivatie, maar ook omdat dit kansen biedt. Daarom is dit een onderwerp voor een bestuurdersportefeuille en is een programmamanager Klimaat en Energietransitie aangesteld. Deze programmamanager adviseert de leden bijvoorbeeld over groenere producten.

Trainingen

We hebben een aantal trainingen in ons aanbod over klimaat en energietransitie, zoals

Heeft u interesse of wilt u meer informatie opvragen over de training? Mail ons.

Bekijk ons themadossier Duurzaam Onderhoud

 

Andere beleidsprogramma's

Naast Klimaat zijn er nog drie andere pijlers van het OnderhoudNL beleidsplan 2020-2023:

Uitgelicht

Uitgelicht Ondernemersdag Martin van Rijn_1024x606

Aedes-voorzitter Martin van Rijn:

'Schouder aan schouder kunnen we deze crisis aan'

Voor de Ondernemersdag van OnderhoudNL was Aedesvoorzitter Martin van Rijn in Den Haag te gast in de keet. De woningcorporaties staan voor de enorme taak om 2,2 miljoen woningen te verduurzamen, met aandacht voor betaalbaar wonen en leefbare wijken en buurten.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt