Campagnes

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Campagnes

Campagnes

Met diverse campagnes zorgt OnderhoudNL ervoor dat de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven wordt vergroot bij opdrachtgevers zoals particuliere woningeigenaren, verenigingen van eigenaren, corporaties etc. Er lopen op dit moment vier OnderhoudNL-campagnes.

Vooruit_metdienieuwecampagne_all_700x240

1. Klaar voor de toekomst (particuliere- en zakelijk markt)

OnderhoudNL heeft haar lopende campagne ‘Klaar voor de toekomst’ aangepast aan de huidige situatie rondom het Coronavirus. Daar waar de campagne schilders, corporaties en woningeigenaren eerder stimuleerde om duurzamer te denken én te doen is dat veranderd in de nu noodzakelijke boodschap: en hashtag: #Onderhoudkandoor.
Naar 'Klaar voor de toekomst'


2. WinterOnderhoudNL (particulieren)

Nog steeds blijkt dat het, met name in de particuliere sector, in de winter moeilijker is dan in de lente of zomer om aan werk te komen als seizoensgevoelige bedrijfstak. Daarom zorgt OnderhoudNL ieder jaar voor een campagne richting particuliere opdrachtgevers. Dat gebeurt onder andere in de vorm van een regionaal huis-aan-huis-blad: WinterOnderhoudNLnieuws!
Naar 'WinterOnderhoudNL'

 

3. Het voorlopig energielabel van uw woning kan beter! (huizenbezitters)

Vanaf het moment dat de overheid vijf miljoen huishoudens een voorlopig energielabel gaf om hen aan te sporen tot energiebezuiniging, haakte OnderhoudNL daar gelijk op in. Hoe? Met een grootschalige energielabelcampagne om alle huiseigenaren erop te wijzen dat OnderhoudNL-bedrijven dé vakspecialisten bij uitstek zijn om woningen nog energiezuiniger te maken.
Naar 'Verbeter uw energielabel'

 

4. 365+Onderhoud (corporaties)

In de wintermaanden informeert OnderhoudNL corporaties over het laten uitvoeren van onderhoudswerk in de winter. Vraag en aanbod van onderhoudswerk kunnen namelijk nóg beter op elkaar aansluiten als ook de winterperiode optimaal wordt benut. Daarom informeert OnderhoudNL corporaties over de voordelen van 365+Onderhoud. 
Naar '365+Onderhoud'

Marc Bouvier_800x450

Marc Bouvier

Communicatie
0182 - 556 125 | Stuur mij een e-mail

Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard

Marketing
0182 - 556 134 | Stuur mij een e-mail

Kantoortijden

OnderhoudNL is op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners