Campagnes

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Campagnes

Campagnes

Met diverse campagnes zorgt OnderhoudNL ervoor dat de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven wordt vergroot bij opdrachtgevers zoals particuliere woningeigenaren, verenigingen van eigenaren, corporaties etc. Bekijk hieronder welke OnderhoudNL-campagnes er momenteel lopen.

Vooruit_metdienieuwecampagne_all_700x240

Werk in Vastgoedonderhoud (werkzoekenden)

Samen met de UWV slaan wij de handen ineen om zij-instromers via een verkort traject op te leiden naar een baan in het vastgoedonderhoud. Om werkzoekenden te bereiken zijn we de landelijke campagne ‘Werk in vastgoedonderhoud’ gestart waarin zij hun carrière opnieuw aan het rollen brengen. Ondersteund door de vakbonden LBV, CNV en FNV.
Naar de campagnepagina voor werkzoekenden

 

Winterschilder (particuliere markt)

Als lid van OnderhoudNL kunt u uw bedrijf nu exclusief in de markt zetten als De Winterschilder. Het compleet nieuwe eigentijdse logo én de promotiematerialen zijn beschikbaar, alleen voor leden. Wijs uw opdrachtgevers op de volledig nieuwe website en sluit aan bij de landelijke campagne die OnderhoudNL voor u voert van november tot februari. 
Naar de 'Winterschilder'

 

 

Jaarrond Onderhoud (corporaties)

Er is een nieuwe campagne met een urgente boodschap richting woningcorporaties om hen de voordelen van jaarrond onderhoud te laten zien. En om hen te motiveren daar in 2021 mee te beginnen. De campage is in december 2020 gelanceerd in belangrijke vakbladen, op Linkedin en via een persoonlijke boodschap richting de doelgroep. 
Naar 'Jaarrond Onderhoud'


De waarde van glas (architecten en aanemers)

Met de nieuwe campagne 'De waarde van glas' vergroten we de zichtbaarheid van glaszetters en glashandels onder aannemers en architecten. Bijzonder aan deze campagne is dat er maandelijks nieuw promotiemateriaal beschikbaar is voor uw bedrijf om zelf in te zetten op uw website en social media.
Naar 'De waarde van glas'

 

Marc Bouvier_800x450
Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard

Marketing
06 43 02 45 43 | Stuur mij een e-mail

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!