Campagnes

Vlaggen OnderhoudNL_1024x350

Campagnes

Campagnes

Met diverse campagnes zorgt OnderhoudNL ervoor dat de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven wordt vergroot bij opdrachtgevers zoals particuliere woningeigenaren, verenigingen van eigenaren, corporaties etc. Bekijk hieronder welke OnderhoudNL-campagnes er momenteel lopen.

Vooruit_metdienieuwecampagne_all_700x240

1. Winterschilder (particuliere markt)

Veel onderhoudsbedrijven lijken de coronacrisis goed door te komen. Veel werk is naar voren gehaald en achterstand als gevolg van corona wordt ingehaald. Maar de verwachtingen voor het najaar en de winter zijn minder enthousiast. Daarom wijzen de OnderhoudNL-bedrijven de particuliere woningbezitters nu  alvast op schilder- en onderhoudswerk in het najaar en de winter met de campagne: ‘Zomer? Vooruit met de Winterschilder. Reserveer nu alvast!
Naar de 'Winterschilder'

 

2. #onderhoudkandoor (particuliere- en zakelijke markt)

OnderhoudNL heeft haar lopende campagne ‘Klaar voor de toekomst’ aangepast aan de huidige situatie rondom het Coronavirus. Daar waar de campagne schilders, corporaties en woningeigenaren eerder stimuleerde om duurzamer te denken én te doen is dat veranderd in de nu noodzakelijke boodschap: en hashtag: #Onderhoudkandoor.
Naar '#onderhoudkandoor'


3. WinterOnderhoudNL (particulieren)

Nog steeds blijkt dat het, met name in de particuliere sector, in de winter moeilijker is dan in de lente of zomer om aan werk te komen als seizoensgevoelige bedrijfstak. Daarom zorgt OnderhoudNL ieder jaar voor een campagne richting particuliere opdrachtgevers. Dat gebeurt onder andere in de vorm van een regionaal huis-aan-huis-blad: WinterOnderhoudNLnieuws!
Naar 'WinterOnderhoudNL'

 

4. Het voorlopig energielabel van uw woning kan beter! (huizenbezitters)

Vanaf het moment dat de overheid vijf miljoen huishoudens een voorlopig energielabel gaf om hen aan te sporen tot energiebezuiniging, haakte OnderhoudNL daar gelijk op in. Hoe? Met een grootschalige energielabelcampagne om alle huiseigenaren erop te wijzen dat OnderhoudNL-bedrijven dé vakspecialisten bij uitstek zijn om woningen nog energiezuiniger te maken.
Naar 'Verbeter uw energielabel'

 

5. 365+Onderhoud (corporaties)

In de wintermaanden informeert OnderhoudNL corporaties over het laten uitvoeren van onderhoudswerk in de winter. Vraag en aanbod van onderhoudswerk kunnen namelijk nóg beter op elkaar aansluiten als ook de winterperiode optimaal wordt benut. Daarom informeert OnderhoudNL corporaties over de voordelen van 365+Onderhoud. 
Naar '365+Onderhoud'

Marc Bouvier_800x450

Marc Bouvier

Communicatie
0182 - 556 125 | Stuur mij een e-mail

Martin Hoogerwaard_800x450

Martin Hoogerwaard

Marketing
0182 - 556 134 | Stuur mij een e-mail

Kantoortijden

OnderhoudNL is op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!