OnderhoudNL Industrieel

Metaalconserveerder aan het werk in werkbak

OnderhoudNL Industrieel

Industrieel

OnderhoudNL Industrieel heeft als ambitie: Het optimaal faciliteren van onze leden gericht op hun bedrijfsvoering én het verbeteren van de kwaliteit en zichtbaarheid van de sector, waarbij leden zich trots en meer betrokken voelen bij OnderhoudNL Industrieel.

Nijmegen Waalbrug, foto Marc Ryckaert (MJJR)

Beleid

OnderhoudNL Industrieel werkt op basis van haar beleidsplan 2020-2023 aan het realiseren van haar ambitie. Dit doet zij door 5 thema’s centraal te stellen:

  1. K&E
  2. Ontwikkelen
  3. Ketensamenwerking
  4. Arbeidsverhoudingen
  5. Leden & Zichtbaarheid

Op elk van deze thema’s worden er diverse activiteiten verricht. Wil je hier meer over weten, neem dan contact op met sectormanager Ferdinand Wieman. Zo is er bijvoorbeeld in samenwerking met Rijkswaterstaat op het gebied van duurzaamheid nu een ‘Handreiking Industrieel Onderhoud’ voor onze leden beschikbaar die hen kan helpen bij het maken van de meest duurzame keuze om een object te conserveren.

Leden

In totaal zijn er circa 50 bedrijven bij ons aangesloten. De leden zijn actief als industrieel schilderbedrijven. Zij zijn actief in onder andere de industrie en de infrasector. Onze leden onderhouden door middel van stralen en coaten diverse objecten, zowel stationair als op locatie. Denk daarbij aan bruggen, sluizen, electramasten, installaties en jachten. 

Partners

OnderhoudNL Industrieel werkt op diverse terreinen samen met partners in de keten. Deze partners zijn toeleveranciers die horen bij de werkzaamheden van de sector. Denk aan partners op het gebied van verfspuitapparatuur en coatings, maar ook bijvoorbeeld op het gebied van straalmiddelen.

Bekijk de landkaart met aangesloten bedrijven en partners.
🔎 Klik op de afbeelding om de kaart te downloaden.

Landkaart OnderhoudNL Industrieel 20240522_1024x1448.jpg

Technische Commissie

OnderhoudNL Industrieel heeft eigen Technische Commissie. Deze bestaat uit experts van onze lidbedrijven. Deze experts komen periodiek samen om te sparren over kwaliteit, gezondheid, veiligheid en milieu (QHSE), waaronder de NEN activiteiten.

NEN commissie Verfwaren

OnderhoudNL Industrieel heeft een zetel in de NEN commissie Verfwaren om de belangen van haar leden te behartigen. Hierin werken wij samen met Vereniging ION. Op onze NEN webpagina leest u hier meer over.

Campagne Industrieel Schilder

In 2022 heeft OnderhoudNL Industrieel de meerjarige campagne Industrieel Schilder gelanceerd om meer instroom te genereren. Bekijk de campagne en promotievideo.

Bestuur

Het sectorbestuur van OnderhoudNL Industrieel bestaat uit de volgende personen:

  • Stijn Staffhorst, voorzitter, mail
  • Gert Koster, lid, mail
  • Jeroen Nevelsteen, lid, mail
  • Edgar van der Ende, lid, mail
  • Steven van Beveren, lid, mail

Sectormanager

OnderhoudNL Industrieel heeft een eigen sectormanager, namelijk Ferdinand Wieman. In de kolom hiernaast staan zijn contactgegevens. Neem gerust contact op als je vragen hebt.

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman
Glas, Industrieel, Restauratieschilders en Vastgoed

06 - 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Meer over onze organisatie

Ledenvoordelen

Bekijk ons handige overzicht van de belangrijkste ledenvoordelen van uw OnderhoudNL-lidmaatschap. 

OnderhoudNL Voordelen lidmaatschap_1024x1453
Download het overzicht

Uitgelicht

Uitgelicht OnderhoudNL Industrieel_1024x606

OnderhoudNL Industrieel wil zichtbaar en aantrekkelijk zijn

OnderhoudNL Industrieel heeft haar beleidsplan voor de komende twee jaar bijgewerkt en aangescherpt. Daarmee wil het bestuur, dat nu zo’n anderhalf jaar onderweg is in deze samenstelling, een nieuwe impuls geven aan de activiteiten. Voorzitter Bastiaan Spoelstra en sectormanager Ferdinand Wieman vertellen wat dat inhoudt.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Bijeenkomsten OnderhoudNL Industrieel

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt