Marktinformatie

Marktinformatie OnderhoudNL

Marktinformatie

Feiten, cijfers en trends

De juiste beslissingen worden gemaakt op basis van de juiste informatie. OnderhoudNL volgt nauwlettend huidige en toekomstige trends en doet regelmatig onderzoek naar ontwikkelingen in de markt van aanbieders en opdrachtgevers.

Themablok marktinformatie_400x300
Marktinformatie, trends en cijfers in de onderhoud

Ondernemerspanel

OnderhoudNL peilt ieder voor- en najaar hoe het economisch gezien met de leden gaat. Alle leden krijgen van ons een enquête met vragen over conjunctuur en een wisselend actueel onderwerp. De enquêteresultaten geven ontwikkelingen en verwachtingen weer over werkgelegenheid en omzet en worden gebruikt voor het uitstippelen van beleid over verschillende onderwerpen.

Meer over Ondernemerspanel

 

Trends en ontwikkelingen

De wereld verandert razendsnel. Bij zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers zijn keuzes over onderhoud sterk afhankelijk van economische en sociale ontwikkelingen, wet- en regelgeving, maar ook trends zoals de groeiende vraag naar duurzaam schilderwerk en circulair vastgoedonderhoud. Wij laten regelmatig onderzoek doen naar deze trends & ontwikkelingen om (sector-)beleid te ontwikkelen voor deze doelgroepen.

Meer over marktonderzoek

 

Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | Stuur mij een e-mail

Faciliteren van de ondernemer

Het verzamelen en verstrekken van marktinformatie is een van de middelen die wij inzetten om te werken aan onze missie: het versterken van de toekomstbestendigheid van de onderhoudsbranche door het faciliteren van de ondernemer en zijn onderneming.

Meer over onze missie

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!