Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit is breder dan vakmanschap en keurmerken en erkenningsregelingen zoals OnderhoudNL Garantie, VGO-keur en Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM). Ook ketensamenwerking in de schilder- en onderhoudsbranche kan bijdragen aan kwaliteitsverbetering.

Themablok Kwaliteit_400x300
OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie

Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die het OnderhoudNL Kwaliteitstraject hebben doorlopen. Dit biedt opdrachtgevers zekerheid over de vakkundigheid en betrouwbaarheid van bedrijf waarmee ze in zee gaan én over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings-)garantie.
Meer over OnderhoudNL Garantie

 

VGO-keur (certificaat vastgoedonderhoud)

VGO-keur is het eerste en enige onafhankelijke keurmerk dat vastgoedbeheerders zekerheid biedt over de kwaliteit van een onderhoudsbedrijf. Dit keurmerk geeft bovendien aan dat een bedrijf ervaring heeft met Resultaatgericht samenwerken (RGS).
Meer over VGO-keur

 

Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM)

OnderhoudNL Restauratieschilders staat aan de wieg van het restauratiekeurmerk voor monumenten. De certificering van Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM) is voor veel opdrachtgevers een voorwaarde bij de aanbesteding van restauratieprojecten of het verlenen van subsidies.
Meer over ERM

 

Nieuws

Meer nieuws

Uitgelicht

Uitgelicht ERM-certificering_1024x660

ERM-certificering opent deuren naar mooie opdrachten

Nederland telt maar liefst 62.000 Rijksmonumenten en ruim 40.000 provinciale en gemeentelijke monumenten. Dit historisch erfgoed vraagt om zorg en aandacht bij onderhoud, restauratie en verduurzaming. Eigenaren en overheden werken daarvoor het liefst samen met partijen die over de juiste kennis en vaardigheid beschikken. Die partijen vinden ze in ERM-gecertificeerde bedrijven, waaronder de leden van OnderhoudNL sector Restauratieschilders.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt