Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit

Kwaliteit is breder dan vakmanschap en keurmerken en erkenningsregelingen zoals OnderhoudNL Garantie, VGO-keur en Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM). Ook ketensamenwerking in de schilder- en onderhoudsbranche kan bijdragen aan kwaliteitsverbetering.

Themablok Kwaliteit_400x300
OnderhoudNL Garantie

OnderhoudNL Garantie

Aan OnderhoudNL Garantie kunnen alleen bedrijven deelnemen die het OnderhoudNL Kwaliteitstraject hebben doorlopen. Dit biedt opdrachtgevers zekerheid over de vakkundigheid en betrouwbaarheid van bedrijf waarmee ze in zee gaan én over de kwaliteit van het opgeleverde werk, de service en de (nakomings-)garantie.
Meer over OnderhoudNL Garantie

 

VGO-keur (certificaat vastgoedonderhoud)

VGO-keur is het eerste en enige onafhankelijke keurmerk dat vastgoedbeheerders zekerheid biedt over de kwaliteit van een onderhoudsbedrijf. Dit keurmerk geeft bovendien aan dat een bedrijf ervaring heeft met Resultaatgericht samenwerken (RGS).
Meer over VGO-keur

 

Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM)

OnderhoudNL Restauratieschilders staan aan de wieg van het restauratiekeurmerk voor monumenten. De certificering van Erkende Restauratiekwaliteit Monumentenzorg (ERM) is voor veel opdrachtgevers een voorwaarde bij de aanbesteding van restauratieprojecten of het verlenen van subsidies.
Meer over ERM

 

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!