Ledenadvies

Ledenbijeenkomst

Ledenadvies

OnderhoudNL Ledenadvies is op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via 088-0188 155 telefonisch bereikbaar voor gratis eerstelijns advies (Floris Visser elke werkdag en Chi-Ling Chu op maandag, dinsdag en woensdag). U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website.

lamp_idee

Ledenadvies helpt u graag verder

Of u nu een vraag heeft over cao-lonen, vakantiedagen, arbeidscontracten, persoonlijke beschermingsmiddelen, een auto van de zaak, kraamverlof of het toe te passen btw-tarief: OnderhoudNL Ledenadvies helpt u graag verder. En komen Floris en Chi-Ling er zelf niet uit, dan kennen zij altijd wel een deskundige in hun netwerk of een betrouwbare organisatie waar zij u naar kunnen doorverwijzen.

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Exclusief voor leden

Logo OnderhoudNL

Het OnderhoudNL-lidmaatschap biedt bepaalde voordelen, zoals ledenkorting op trainingen. Sommige producten en diensten zijn zelfs helemaal gratis voor leden. Bent u nog geen lid en wilt u ook kosteloos profiteren van onze campagnes of gebruikmaken van handige voorbeeldcontracten en eerstelijns juridisch advies?

Meld u aan als lid!

Nieuws

Meer nieuws

Uitgelicht

Loonkompas-januari-2022_1024x606

De tip van Ledenadvies: Loonkompas online

Wanneer u contact opneemt met OnderhoudNL voor hulp en ondersteuning, dan is de kans groot dat u onze collega’s van Ledenadvies aan de lijn krijgt. Zij wijzen u graag op onze handige hulpmiddelen, producten of diensten waarvan u misschien nog niet wist dat deze op onze website staan. Zoals dit keer Loonkompas online.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!