Ledenadvies

header - onderhoudnl ledenadvies - blogs

Ledenadvies

OnderhoudNL Ledenadvies is op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via 088-0188 155 telefonisch en per e-mail: ledenadvies@onderhoudnl.nl bereikbaar voor gratis eerstelijns advies (Floris Visser elke werkdag en Chi-Ling Chu op maandag, dinsdag en woensdag). 

 

Ledenadvies helpt u graag verder

Of u nu een vraag heeft over cao-lonen, vakantiedagen, arbeidscontracten, persoonlijke beschermingsmiddelen, een auto van de zaak, kraamverlof of het toe te passen btw-tarief: OnderhoudNL Ledenadvies helpt u graag verder. En komen Floris en Chi-Ling er zelf niet uit, dan kennen zij altijd wel een deskundige in hun netwerk of een betrouwbare organisatie waar zij u naar kunnen doorverwijzen.

Blogs

Ledenadvies schrijft regelmatig een blog over een bijzondere zaak of een vaak voorkomende hulpvraag. Onze adviseurs Floris en Chi-Ling vertellen daarin ieder op hun eigen manier hoe zij het onderhoudsbedrijf juridisch hebben geholpen en ze geven praktische tips. 
Naar de blog: Kom van dat dak af, ik waarschuw niet meer!

 
Naar de blog: Van verfspatten naar vreugdesprongen


Naar de blog: Iedereen verdient een kans


Naar de blog: De KLEINE lettertjes uitvergroot


Naar de blog: Mijn medewerker met overgewicht kan de steiger niet meer op


Naar de blog: Plotselinge ziekmelding wanneer ontslag dreigt

 

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Exclusief voor leden

Logo OnderhoudNL

Het OnderhoudNL-lidmaatschap biedt bepaalde voordelen, zoals ledenkorting op trainingen. Sommige producten en diensten zijn zelfs helemaal gratis voor leden. Bent u nog geen lid en wilt u ook kosteloos profiteren van onze campagnes of gebruikmaken van handige voorbeeldcontracten en eerstelijns juridisch advies?

Meld u aan als lid!

Promotiemateriaal

Belangrijk is dat ú als lid ook daadwerkelijk laat zien dat u OnderhoudNL-lid bent! Daarmee vergroten we samen de herkenbaarheid van de OnderhoudNL-bedrijven in de markt. 

OnderhoudNL-campagnes

Nieuws

Meer nieuws

Uitgelicht

hand-schrijven-pen-contract_1024x606

Algemene voorwaarden... meesturen of ernaar verwijzen?

Wanneer u contact opneemt met OnderhoudNL voor hulp en ondersteuning, dan is de kans groot dat u onze collega’s van Ledenadvies aan de lijn krijgt. Zij wijzen u graag op onze handige hulpmiddelen, producten of diensten. Of helpen u bij lastige vraagstukken. Zoals dit keer de vraag wat de beste manier is om ervoor te zorgen dat uw opdrachtgever de algemene voorwaarden ontvangt.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt