Ledenadvies

Ledenbijeenkomst

Ledenadvies

OnderhoudNL Ledenadvies is op werkdagen tussen 8.30 en 17.00 uur via 088-0188 155 telefonisch bereikbaar voor gratis eerstelijns advies (Floris Visser elke werkdag en Chi-Ling Chu op maandag, dinsdag en woensdag). U kunt ook gebruik maken van de chatfunctie op onze website.

Ledenadvies helpt u graag verder

Of u nu een vraag heeft over cao-lonen, vakantiedagen, arbeidscontracten, persoonlijke beschermingsmiddelen, een auto van de zaak, kraamverlof of het toe te passen btw-tarief: OnderhoudNL Ledenadvies helpt u graag verder. En komen Floris en Chi-Ling er zelf niet uit, dan kennen zij altijd wel een deskundige in hun netwerk of een betrouwbare organisatie waar zij u naar kunnen doorverwijzen.

Ledenadvies_800x450

Volg ons op social media:

Exclusief voor leden

Logo OnderhoudNL

Het OnderhoudNL-lidmaatschap biedt bepaalde voordelen, zoals ledenkorting op trainingen. Sommige producten en diensten zijn zelfs helemaal gratis voor leden. Bent u nog geen lid en wilt u ook kosteloos profiteren van onze campagnes of gebruikmaken van handige voorbeeldcontracten en eerstelijns juridisch advies?

Meld u aan als lid!

Nieuws

Meer nieuws

Uitgelicht

Uitgelicht-ledenadvies_1024x606

De tip van Ledenadvies: Drie belangrijke veranderingen per augustus 2022

Wanneer u contact opneemt met OnderhoudNL voor hulp en ondersteuning, dan is de kans groot dat u onze collega’s van Ledenadvies aan de lijn krijgt. Zij wijzen u graag op onze handige hulpmiddelen, producten of diensten. Zoals dit keer drie belangrijke veranderingen per 1 augustus over ouderschapsverlof, studiekostenbeding en nevenwerkzaamheden.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!