Opleiden & Ontwikkelen

Opleiden: een leven lang ontwikkelen

Opleiden & Ontwikkelen

Leven lang ontwikkelen

Opleiden & Ontwikkelen

Door middel van de Schildersvakopleidingen investeert OnderhoudNL in jong talent. Daarnaast bieden wij een uitgebreid trainingsaanbod toegespitst op de schilders- en onderhoudsbranche. En wist u dat OnderhoudNL en Aedes, koepel van woningcorporaties, initiatiefnemers zijn van de hbo-minor Assetmanagement in de gebouwde omgeving?

Themablok opleiden_400x300
Wie wint de Schildersvak Challenge? Thomas of Lise


OnderhoudNL is ook een van de initiatiefnemers van loopbaansite startmijncarriere.nl voor loopbaanbegeleiding en bij- en omscholing in het kader van de duurzame inzetbaarheid. Kortom: OnderhoudNL werkt structureel aan het bevorderen van een leven lang ontwikkelen in de onderhoudsbranche!

Opleiden jong talent

De instroom van jonge werknemers is in onze branche van levensbelang. Goede leerbedrijven en leermeesters zijn daarvoor onmisbaar. Heeft u een schilders- of onderhoudsbedrijf? Lever dan uw bijdrage door een leerling op te leiden. Dit biedt u de kans om jong talent te vormen en te binden aan uw bedrijf! Dit kan direct bij u als erkend leerbedrijf of via een samenwerkingsverband met een van onze Schildersvakopleidingen. Wij hebben ook een nieuw programma voor de leermeesters ontwikkeld met een breed pakket aan activiteiten, trainingen, workshops en hulpmiddelen. 

Beste Leerbedrijf - Beste Leermeester

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing 'Beste leerbedrijf en leermeester'. Met de verkiezing bedanken we de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden. En we proberen zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden.
Meer informatie over de verkiezing

 

Vakscholen

Naast vakmensen op de werkvloer heeft u mogelijk ook medewerkers op het gebied van restauratieschilderen, nieuwe uitvoerders of adviseurs over vastgoedonderhoud nodig. Dan kunt u contact opnemen met één van onze vakscholen. Zo biedt Nimeto de leergang Technisch Adviseren Vastgoed. En Cibap en Nimeto opleidingen over restauratieschilderwerk.
Meer over leerlingen opleiden

 

Bijblijven en doorgroeien

De onderhoudsbranche is voortdurend in beweging. OnderhoudNL Trainingen heeft een uitgebreid trainingsaanbod om werknemers in de schilders- en onderhoudsbranche aangehaakt te houden en door te laten groeien. Wij helpen uw onderneming verder met specialistische vaktechnische trainingen, maar ook met veiligheids- en managementtrainingen.
Naar ons trainingsaanbod

 

Digitaal leren via e-learning

Bij een leven lang werken, hoort een leven lang blijven ontwikkelen. OnderhoudNL introduceert een nieuw hulpmiddel voor u en uw medewerkers om dit mogelijk te maken: het leerplatform mijnvakmijnontwikkeling.nl.
Naar onze e-learnings

 

aad

Aad Buller

Onderwijs
0182 - 556 136 | Stuur mij een e-mail

Downloads

Trainingscatalogus

OnderhoudNL Trainingscatalogus met alle trainingen


Op zoek naar een training? Bekijk ons aanbod op deze website of download de OnderhoudNL trainingscatalogus.

Naar onze trainingscatalogus

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

Nieuws

Meer nieuws

Uitgelicht

Uitgelicht Opleidingen hbo_1024x606

Van leerling naar professional: het hbo


Een opleiding met een goede begeleiding, meerdere niveaus en een beroep met toekomst: dat vinden jongeren in de schilders en onderhoudsbranche. Dagelijks zijn honderden mensen actief om de onderhoudsspecialisten van de toekomst op te leiden. In deze serie brengen we ze in beeld. Dit keer een inkijkje in het hoger beroepsonderwijs. 

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!