Onderscheidingen

oudere-werknemer-1024x350

Onderscheidingen

Legpenningen, draagspelden en oorkondes voor werknemers

Legpenningen, draagspelden en oorkondes voor werknemers

Wilt u uw werknemer die binnenkort zijn jubileum viert verrassen met een origineel cadeau? Denk dan eens aan een bronzen, zilveren of gouden legpenning met draagspeld en oorkonde.

Draagspelden OnderhoudNL_1024x350

Geef uw werknemer een origineel cadeau

Een jubileum van uw werknemer is een mijlpaal, niet alleen voor de werknemer zelf maar ook voor uw bedrijf. Dan is het leuk om deze werknemer uw oprechte waardering te tonen in de vorm van een origineel cadeau. OnderhoudNL heeft prachtige legpenningen met bijbehorende draagspelden en oorkondes. Op de legpenningen en draagspelden staat het wapenschild afgebeeld van het Schildersgilde Sint Lucas.

saskia

Saskia van Zanten

Administratie intern
0182 - 556 145 | Stuur mij een e-mail

Kantoortijden

OnderhoudNL is op maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 08.30 uur tot 17.00 uur.

Legpenningen OnderhoudNL_800

Detail en sfeer

De naam van het gilde verwijst naar de evangelist Lucas omdat zijn evangelie gezien wordt als het meest beeldend, met oog voor detail en sfeer. Kladschilders, zoals de huidige schilders vroeger genoemd werden, en glazeniers konden lid worden van het gilde. Het gilde zorgde voor kwaliteitscontrole en het opleiden van jong talent.

Oorkonde

Bij elke legpenning en draagspeld wordt een oorkonde gemaakt waarop de naam van de jubilaris, de reden van uitreiking, de naam van het schildersbedrijf en de jubileumdatum vermeld wordt.

Jubileumgratificatie

Als een werknemer 25 of 40 jaar in dienst is, mag u als werkgever onbelast een jubileumgratificatie geven.

De onbelaste jubileumuitkering bij 25 of 40 jaar in dienst is maximaal een netto maandloon.

Meer informatie

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt