OnderhoudNL Glas

Glazen gevel

OnderhoudNL Glas

De tijden dat glaszetten door de schilder werd gedaan zijn voorbij. Glaszetten is een vak apart, en door de bredere toepassing van glas als bouwmateriaal is het vakgebied volop in beweging. OnderhoudNL Glas vertegenwoordigt 80% van de glaszet- en montagemarkt in Nederland.

Glaszetten_1024x350

Leden

De bij OnderhoudNL Glas aangesloten glaszet- en montagebedrijven staan voor ambachtelijk vakmanschap en zijn tegelijkertijd op de hoogte van de laatste veiligheidseisen en moderne technieken.

Partners

OnderhoudNL Glas werkt veel samen met andere branches zoals Bouwend Nederland Vakgroep Glas/Glas Branche Organisatie (GBO), Kenniscentrum Glas (KCG) en de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT). Verder zijn wij vertegenwoordigd in diverse commissies van het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) om afspraken te maken voor onze bedrijven.

Daarnaast is er via de Schildersvakopleidingen nauw contact met verschillende ROC’s in Nederland en de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) met betrekking tot de mbo-opleidingen Glaszetter en Gezel Glaszetter.

contactpersonen-blok-mark--ws-800x450

Mark Hulsen

Glas, Industrieel, Restauratieschilders, Opleidingen
0182 - 556 129 | Stuur mij een e-mail

contactpersonen-blok-ferdinand-ws-800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel en Restauratieschilders
0182 - 556 139 | Stuur mij een e-mail

Meer over onze organisatie

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!