OnderhoudNL Glas

Glazen gevel

OnderhoudNL Glas

De tijden dat glaszetten door de schilder werd gedaan zijn voorbij. Glaszetten is een vak apart, en door de bredere toepassing van glas als bouwmateriaal is het vakgebied volop in beweging. OnderhoudNL Glas vertegenwoordigt 80% van de glaszet- en montagemarkt in Nederland.

Glaszetten_1024x350

Leden

De bij OnderhoudNL Glas aangesloten glaszet- en montagebedrijven staan voor ambachtelijk vakmanschap en zijn tegelijkertijd op de hoogte van de laatste veiligheidseisen en moderne technieken.

Partners

OnderhoudNL Glas werkt veel samen met andere branches zoals Bouwend Nederland Vakgroep Glas/Glas Branche Organisatie (GBO), Kenniscentrum Glas (KCG) en de Nederlandse Branchevereniging voor de Timmerindustrie (NBvT).

Daarnaast is er via de Schildersvakopleidingen nauw contact met verschillende ROC’s in Nederland en de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) met betrekking tot de mbo-opleidingen Glaszetter en Gezel Glaszetter.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners