OnderhoudNL Schilders

man-in-verfwinkel

Sector Schilders

Sector Schilders

OnderhoudNL Schilders ondersteunt zelfstandigen en kleine en middelgrote schilders- en onderhoudsbedrijven bij het ondernemen door hen een duidelijk onderscheidend profiel te geven. De sector Schilders kenmerkt zich door een directe relatie tussen ondernemer en opdrachtgever en (ambachtelijk) vakmanschap en staat voor duurzaam schilderwerk.

Hout-schilderen-1024x350

Leden

Voor een snelle afstemming van het beleid met de leden van OnderhoudNL Schilders zijn er speciale digitale klankbordgroepen voor schildersbedrijven en voor zelfstandigen. Maak gebruik van handige tools van offerte tot oplevering speciaal ontwikkeld voor schilders en zelfstandigen.

Vertegenwoordiging

Verder zijn wij vertegenwoordigd in diverse commissies van het Nederlands Normalisatie Instituut (NEN) om afspraken te maken voor onze bedrijven. OnderhoudNL werkt ook samen met Studieclub Schilders Nederland (SCS). Dit is een landelijke vereniging met regionale studieclubs. Deze studieclubs stimuleren de professionele ontwikkeling voor iedereen die werkzaam is in de schilders- en onderhoudsbranche.
Meer over StudieClub Schilders

 

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!