Duurzame mobiliteit en materieel voor schilders en

Duurzame mobiliteit en materieel

Hulpmiddelen om de juiste keuzes te maken

Hulp nodig bij de keuze voor een elektrische bestelbus of benieuwd hoe uw bedrijf CO2-uitstoot kan verminderen op de projectlocatie en het transport naar nul kan brengen? Download onze handige hulpmiddelen.

De elektrische bestelauto voor mijn bedrijf

Wanneer is het verstandig om over te stappen naar een elektrische bestelauto? We helpen u graag bij het maken van de juiste keuze, gelet op de grootte van het wagenpark, financiële regelingen, actieradius en bijvoorbeeld afschrijvingen. Er zijn gelukkig genoeg elektrische werkbussen om het wagenpark mee uit te breiden. Maar we begrijpen het ook als de overstap wat langer duurt. Gebruik ons handige hulpmiddel die we voor leden beschikbaar stellen. 

rectangle - download - hulp bij keuze elektrische bestelauto.jpg

CO2 besparen bij materieel en transport

Steeds meer opdrachtgevers willen opdrachten verlenen aan schilders- en onderhoudsbedrijven die proberen de CO2-uitstoot op de projectlocatie of het transport er naar toe te minimaliseren. Vooral op het gebied van materieel, van hoogwerkers, spinkranen en verreikers tot aan gereedschap, valt veel CO2 te besparen. We hebben daarom de belangrijkste ontwikkelingen in de komende jaren voor u in kaart gebracht met een routekaart naar de emissieloze projectlocatie.

op weg naar emmisieloze projectlocatie.jpg

Zo verduurzamen andere schilders- en onderhoudsbedrijven het wagenpark

Wetgeving, subsidies, een breder aanbod en een langere actieradius maken de overstap naar een duurzaam wagenpark een stuk makkelijker. Maar intrinsieke motivatie speelt ook zeker een belangrijke rol. We hebben verschillende ondernemers in het vastgoedonderhoud aan het woord gelaten. En ook beleidsmakers en partners van OnderhoudNL geïnterviewd over belangrijke ontwikkelingen.

okke

Okke Spruijt
(tijdelijk waarnemer)

Klimaat en Energietransitie
0182 - 556 140 | 06 - 53 70 78 73
Stuur mij een e-mail

Calculator transport CO2

Op weg naar ZES

Emissieloze-stadslogistiek-zes-mobiliteit_1024x350

Zero-emissie stadslogistiek (ZES) is de efficiënte en duurzame aanpak van het toenemende goederen- en dienstenvervoer binnen steden. ZES richt zich op minder CO2-uitstoot door minder vervoersbewegingen en de inzet van zero-emissie voertuigen.

Meer informatie

Nieuws

Uitgelicht

Uitgelicht Duurzame mobiliteit_1024x606

Bent u klaar voor elektrisch vervoer?

Wie vanaf 2025 met zijn bestelbus de binnenstad in wilm moet goed opletten. In ongeveer veertig stadskernen gelden dan namelijk zero-emissiezones. Doel is om hiermee flink op CO2-uitstoot te besparen. Ook de schilders- en vastgoedonderhoudssector krijgt daarmee te maken. Bent u al voorbereid?

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt