Special Duurzaamheid

milieu-en-klimaat-1024x350

Special Duurzaamheid

Duurzaam schilderwerk hoeft niet duurder te zijn

Special Duurzaamheid

Vraagt u zich af wat duurzaamheid voor uw bedrijf kan betekenen? En wat wilt u met duurzaamheid richting uw markt? Deze twee invalshoeken - uw markt en uw bedrijf - staan centraal in onze Special Duurzaamheid. Ontdek welke stappen - hoe klein misschien ook - u kunt zetten en hoe u uw opdrachtgevers hierin kunt meenemen.

Special Duurzaamheid_1024x350
Special Duurzaamheid_1024x350

Keuzes maken die passen bij uw bedrijf en ambitie 

In deze special vindt u de vertaalslag van onze activiteiten voor het programma Klimaat en Energietransitie naar de praktijk. Duurzaamheid is een breed begrip en eigenlijk een combinatie van meerdere aspecten. Voor bedrijven betekent het in algemene zin ‘het goede doen’ voor mens, milieu en maatschappij. Het advies daarbij is om vooral keuzes te maken die passen bij uw bedrijf en ambitie. Wij helpen u daar graag bij. In deze special hebben we de belangrijkste aandachtspunten voor u op een rij gezet.

Special Duurzaamheid downloaden

De Special Duurzaamheid is ontwikkeld voor en door sector Schilders. Maar omdat duurzaamheid voor alle bedrijven in onze sector van belang is, wordt de special aan alle leden ter beschikking gesteld. Bent u lid van OnderhoudNL? Dan kunt u de Special Duurzaamheid (na inloggen) gratis downloaden.

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt