Duurzaamheidsscan

Milieulabel-Schilderproject-1024x350

Duurzaamheidsscan

Duurzaamheidsscan

Sector Schilders heeft exclusief voor de leden van OnderhoudNL een duurzaamheidsscan ontwikkeld. Door het invullen van de scan krijgt u een beeld over waar u nu met uw bedrijf staat op het gebied van duurzaamheid én wat uw ambities zijn. Start de Duurzaamheidsscan (eerst inloggen).

e-learning_1024x350
e-learning_1024x350

De scan richt zich op twee hoofdvragen:

1. Hoe heeft u duurzaamheid vertaald naar uw eigen bedrijfsvoering?
2. Hoe gaat u om met de duurzaamheidsvraag die opdrachtgevers stellen?

Als eerste wordt in de scan een aantal vragen gesteld over de keuzes die u maakt voor een duurzamere bedrijfsvoering. Zeker als u als bedrijf invulling geeft aan de duurzaamheidsvraag van opdrachtgevers, mag uw eigen bedrijfsvoering natuurlijk niet achterblijven.

Verduurzamen van gebouwen

Daarna komt in de scan de verduurzaming van gebouwen aan bod en de keuzes die u daarbij maakt. Het  verduurzamen van al het vastgoed in Nederland betekent een enorme hoeveelheid werk van zeer uiteenlopende aard.  Misschien kunt u daar een rol in spelen? Of mogelijk kunt u inspelen op de vraag naar het gebruik van minder  milieubelastende producten? Na het invullen van de scan krijgt u binnen 2 weken van ons een terugkoppeling met verwijzing naar meer informatie en toe te passen instrumenten.

Trainingen

We hebben een aantal nieuwe trainingen in ons aanbod over klimaat en energietransitie, zoals

Heeft u interesse of wilt u meer informatie opvragen over de training? Mail ons.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!