Extra ledenvoordeel met onze partners

header_partnerpagina

Profiteer van uw OnderhoudNL-voordeel bij Boels

Leden van OnderhoudNL ontvangen 20% korting op het gehele machineverhuur assortiment, zoals hoogwerkers. En kies drie productgroepen met zelfs 25% korting. Vermeld bij uw bestelling uw lidmaatschap van OnderhoudNL.

Boels - partner van OnderhoudNL voor verhuur van m

Materieel, service en kennis

Materieel, service en kennis voor iedereen zo eenvoudig mogelijk beschikbaar maken. Dat is waar Boels Rental voor staat. Geen machines in eigen beheer maar enkel gebruiken waar en wanneer de klant ze nodig heeft. Zodat klanten zich volledig kunt richten op hun project. Boels denkt met u mee voor de beste huuroplossing. Elk project is uniek en vraagt om een andere aanpak. Ook als u een uitzonderlijk verzoek heeft, is Boels uw partner.

Boels Rental is één van Europa’s grootste verhuurbedrijven. In zowel machineverhuur als specialistische verhuur. Met meer dan 650.000 verhuuritems biedt Boels het grootste en breedste assortiment moderne machines en gereedschappen van topkwaliteit. Overal beschikbaar via een netwerk van meer dan 750 vestigingen in 18 landen.

Partner in verhuur

Het project van de klant is het uitgangspunt. De klant richt zich op zijn werk, Boels zorgt voor het juiste materieel op de juiste plaats en moment. Boels  biedt echt het totaalpakket. Zelfs bij unieke vraagstukken of in noodgevallen, gaan zij voor de best passende oplossing. Hands-on en bereidheid om nét die extra stap te zetten, dat is de Boels mentaliteit van de meer dan 7.000 medewerkers.

Altijd in de buurt

Huur lokaal bij meer dan 750 vestigingen in 18 landen in Europa. Lokaal huren bespaart kosten, tijd én CO2-uitstoot.  De transportafstanden zijn altijd kort en efficiënt. Ook combineert Boels de aan- en afvoer van machines zoveel mogelijk om ook tijdens het transport CO2-uitstoot te verminderen.

Grootste beschikbaarheid

Welke machine ook nodig is, Boels heeft het. Boels heeft de grootste en breedste verhuurvloot van Europa. Van veelvoorkomend tot zeer specialistisch materieel. Boels investeert continu in het vernieuwen en uitbreiden van het assortiment. Materieel wordt preventief onderhouden en vroegtijdig vervangen. Zo werken klanten altijd met betrouwbare en kwalitatief hoogstaande machines.

Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | Stuur mij een e-mail

Profiteer van uw lidmaatschap

Maak gebruik van onze partneraanbiedingen op het gebied van automatisering, bedrijfsvoering, personeel, juridische dienstverlening en materiaal.

Alle partners

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!