Duurzame installaties

Nieuwbouw-zonnepanelen-1024x350

Publicatie Strategische keuzes in duurzame installaties

Een redeneerlijn voor woningcorporaties

Publicatie Strategische keuzes in duurzame installaties

Er zijn wel 200 merken en duizenden typen warmtepompen. Samen met de keuze voor afgifte- en ventilatiesystemen, en alles afgestemd op de schilkwaliteit van de woning, leidt dit tot een onoverzichtelijke hoeveelheid keuzes. Wat zijn de meest gebruikte en meest geprogrammeerde duurzame installatieconcepten voor individuele woningen en hoe, op welke gronden en onder welke voorwaarden zijn die optimaal te koppelen aan de verschillende woningtypen in de bestaande bouw?

Duurzame-installaties_@Nefit-Bosch_1024x350
Duurzame-installaties_@Nefit-Bosch_1024x350

Foto: @Nefit-Bosch

Op basis van ervaring

Aedes, Bouwend Nederland, Techniek Nederland, OnderhoudNL en Stroomversnelling hebben de handen ineengeslagen om meer inzicht te geven in wat de belangrijkste afwegingen zijn bij het kiezen van duurzame installaties. Met de publicatie ‘Strategische keuzes in duurzame installaties’ kan op basis van opgedane ervaringen afgewogen worden welke installaties het best passen bij een bepaald woningtype. De publicatie is in samenwerking met een groot aantal experts gemaakt.

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt