Extra ledenvoordeel met onze partners

header_partnerpagina

Profiteer van uw OnderhoudNL-voordeel bij Festool

OnderhoudNL Partner Festool is dé leverancier van professioneel gereedschap en biedt de complete uitrusting voor schilders en vastgoedonderhoudsbedrijven. Profiteer als lid van een gratis reparatieverzekering, diefstalverzekering, garantie op reserveonderdelen en gratis instructiedagen. Grof, tussen- en fijnschuren of polijsten, voor elke toepassing de hoogste kwaliteit. Bij Festool vindt u ook de hierop afgestemde systeemaccessoires, schuurmateriaal en detailoplossingen voor nog meer rendement, kwaliteit en efficiëntie. 

Festool - partner van OnderhoudNL voor gereedschap

Gratis reparatieverzekering

Als Festool-gereedschap na aanschaf wordt geregistreerd, profiteert u van de unieke Service All Inclusive van de OnderhoudNL Partner. Zo worden er drie jaar gratis reparaties uitgevoerd vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Waddinxveen. Eenmaal binnengekomen, wordt het Festool-product van top tot teen gecheckt. Eventueel worden lagers en koolborstels gratis vervangen. Zelfs accu’s vallen onder de drie jaar garantie. En binnen 24 uur heeft Festool uw machine weer gerepareerd. Dat betekent drie jaar lang geen extra kosten en geen onnodig oponthoud.

Gratis diefstalverzekering

De service van Festool, waar drieduizend man over de gehele wereld actief zijn, gaat overigens nog veel verder. Sowieso mag iedereen de machines vijftien dagen gratis uitproberen als het wordt gekocht bij één van de circa zeshonderd verkooppunten in Nederland. Bij retour krijgen de klanten het aankoopbedrag terug. Verder is Festool-gereedschap drie jaar lang verzekerd tegen diefstal op de bouwplaats, in de werkplaats of in de bestelbus. Een proces verbaal volstaat om voor € 100,- ex btw bij de dealer een nieuwe machine te krijgen. Festool regelt de rest.

Reserveonderdelengarantie

Het vierde servicepunt is dat Festool vanaf einde productiedatum tien jaar lang de garantie geeft over de beschikbaarheid van reserveonderdelen. Mocht dat er onverhoopt niet zijn, dan krijgt de klant een nieuwe machine van Festool. Festool staat bekend om professioneel gereedschap in het wat hogere marktsegment. Maar de aanschaf verdient zich terug vanwege de unieke service. Gereedschap wordt binnen circa drie jaar afgeschreven. Drie jaar lang weet u dat u bij Festool geen extra kosten zult hebben omdat reparaties gratis en binnen 24 uur worden uitgevoerd. En u bent dus ook nog eens drie jaar gratis tegen diefstal verzekerd.

Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp
Projecten en Partners

06 - 20 83 48 71
Stuur mij een e-mail

Profiteer van uw lidmaatschap

Maak gebruik van onze partneraanbiedingen op het gebied van automatisering, bedrijfsvoering, personeel, juridische dienstverlening en materiaal.

Alle partners

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt