Extra ledenvoordeel met onze partners

header_partnerpagina

Profiteer van uw OnderhoudNL-voordeel bij Infinity Repair

Met ingang van 1 januari 2022 is Infinity Repair Partner van OnderhoudNL. Infinity Repair is een gedigitaliseerd totaalaanpak om bestaande aangetaste houten kozijnen te hernieuwen met een levensduurverwachting van 40 jaar.

Infinity Repair_1024x350
Infinity Repair_1024x350

Meerjarenonderhoudscyclus van 25 jaar

Met een geprefabriceerd deelelement kunt u als onderhoudsbedrijf het aangetaste of kwetsbaarste gedeelte van het bestaande houten kozijn vervangen. Het deelelement van Infinity Repair is fabrieksmatig samengesteld volgens het KOMO productcertificaat voor het produceren van houten kozijnen.

Winnende Formule

Met Sigma en Accoya is een unieke Winnende Formule ontwikkeld waarmee een meerjarenonderhoudscyclus van 25 jaar gecombineerd wordt met een garantieverklaring van 8 jaar afbouwend op het schilderwerk.

Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | 06 20 83 48 71
Stuur mij een e-mail

Profiteer van uw lidmaatschap

Maak gebruik van onze partneraanbiedingen op het gebied van automatisering, bedrijfsvoering, personeel, juridische dienstverlening en materiaal.

Alle partners

Uitgelicht

Infinity Repair Partner_1024x606

Nieuwe partner: Infinity Repair

Hoogwaardige duurzame deelvervanging van houten kozijnen

Aangetaste houten kozijnen repareren kan op verschillende manieren. Infinity Repair voegt daar een nieuwe, zeer duurzame methode aan toe. Daarmee kunnen onderhoudsbedrijven inspelen op de verwachtingen van opdrachtgevers op het gebied van duurzaamheid en circulariteit én het onderhoud aantoonbaar kostenefficiënt uitvoeren.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Specialisten in vastgoedonderhoud

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Meld u nu aan!