Special Leerbedrijf

Leerbedrijf_1024x350

Special Leerbedrijf

Special Leerbedrijf

Investeer in goed opgeleide medewerkers voor de kwaliteit en continuïteit van uw bedrijf en de branche. Met de Special Leerbedrijf leert u hoe u als leerbedrijf jongeren opleidt voor een toekomst in vastgoedonderhoud.

OnderhoudNL Special Leerbedrijf
OnderhoudNL Special Leerbedrijf

Schakel tussen praktijk en onderwijs

Goede leerbedrijven en hun leermeesters vormen samen met de Schildersvakopleiding een belangrijke schakel tussen de praktijk en het onderwijs. In de Special Leerbedrijf, die ontwikkeld is door sector Schilders, leest u welke voordelen het heeft om leerbedrijf te zijn en wat u moet doen wanneer u leerlingen in uw bedrijf gaat opleiden. Ook krijgt u praktische tips aangereikt om opleiden in te zetten als instrument voor personeelswerving. Met andere woorden: hoe u een onweerstaanbare werkgever wordt door leerlingen te boeien en te binden!

Beste Leerbedrijf - Beste Leermeester

Elk jaar organiseert OnderhoudNL Opleidingen de verkiezing 'Beste leerbedrijf en leermeester'. Met de verkiezing bedanken we de bedrijven en medewerkers voor hun inzet om jongeren op te leiden en te begeleiden. En we proberen zo de kwaliteit van het opleiden op hoog niveau te houden.
Meer informatie over de verkiezing

 

Special Leerbedrijf downloaden

Omdat het opleiden van leerlingen voor de gehele bedrijfstak van groot belang is, stelt sector Schilders de Special ter beschikking aan álle leden van OnderhoudNL.  Bent u lid van OnderhoudNL? Dan kunt u de Special Leerbedrijf gratis downloaden.

contactpersonen-blok-Sjors Krikken_800x450

Sjors Krikken
Schilders, Garantie

06 - 23 07 84 63
E-mail | Maak een afspraak

Mark Hulsen_800x450

Mark Hulsen
Schilders, Garantie, Opleidingen

06 - 50 51 74 11
Stuur mij een e-mail

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden