De kracht van samenwerken

Ketensamenwerking-special_1024x350

Special Ketensamenwerking

Special Ketensamenwerking

Ketensamenwerking heeft veel voordelen, voor opdrachtgevers én voor onderhoudsbedrijven. Maar wat is het nu eigenlijk? Zou het iets voor uw bedrijf kunnen zijn? En zo ja, hoe begint u er dan mee? In onze Special Ketensamenwerking vindt u de antwoorden op deze vragen. Ook leest u welke ervaringen uw collega’s hiermee inmiddels hebben opgedaan.

Special-Ketensamenwerking_1024x350

Succesfactoren en valkuilen

Bij ketensamenwerking maken partijen gebruik van elkaars expertise om de beste aanpak te ontwikkelen en om gewenste (gezamenlijke) doelen te halen. In de Special leest u hoe u de eerste stappen richting ketensamenwerking zet, wijzen wij u op de succesfactoren en valkuilen, informeren wij u over de juridische vorm van samenwerking en krijgt u tips en ondersteuning van OnderhoudNL om uw ketensamenwerking succesvol te maken.

Special Ketensamenwerking downloaden

De Special Ketensamenwerking is ontwikkeld door OnderhoudNL sector Schilders en is in mei 2022 per post toegezonden aan alle leden. Ook kunt u de Special Ketensamenwerking (na inloggen) gratis downloaden.

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt