Hulp bij incasso

Neem contact op met Ledenadvies van OnderhoudNL vo

Hulp bij incasso

Hulp bij incasso

Iedere ondernemer heeft er wel eens met klanten te maken die hun factuur niet op tijd betalen. Met de incassohulp van OnderhoudNL voorkomt u het ontstaan van een langdurig geschil.

Geld_papier_1024x350

Snel actie ondernemen

Wil uw klant niet betalen, bijvoorbeeld omdat hij niet tevreden is met de geleverde kwaliteit of omdat hij het niet eens is met de kosten voor meerwerk? Dan is het verstandig om snel actie te ondernemen en er door een derde naar te laten kijken. Zo voorkomt u een langslepend geschil. In veel situaties bieden de toegepaste algemene voorwaarden van OnderhoudNL uitkomst. Hierin zijn veel zaken vastgelegd.

Kosteloos twee incassobrieven

Geeft uw klant na het versturen van de factuur niet thuis? Neem ook in deze situatie contact op met Ledenadvies. Zij helpen u graag en versturen kosteloos twee incassobrieven voor u. De ervaring leert dat de klant in veel gevallen direct betaalt, zodat verdere kosten worden voorkomen.

Juridisch advies

Wanneer uw klant ook na twee aanmaningsbrieven van OnderhoudNL niet betaalt, kunt u als lid tegen een gereduceerd uurtarief onze juridische partner Omnius juristen inschakelen.

Ledenadvies_800x450

Juridische bescherming

Juridische bescherming voor juiste toepassing alge

Zorg dat u de algemene voorwaarden van OnderhoudNL bij al uw overeenkomsten op de juiste manier toepast. Dat biedt u juridische bescherming. Doet u dit niet, dan kunt u bij een klacht niet verwijzen naar de aansprakelijkheidsbeperking en loopt u het risico op een schadeclaim.

Naar Algemene voorwaarden

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!