Hulp bij incasso

Neem contact op met Ledenadvies van OnderhoudNL vo

Hulp bij incasso

Hulp bij incasso

Iedere ondernemer heeft er wel eens met klanten te maken die hun factuur niet op tijd betalen. Met de incassohulp van OnderhoudNL voorkomt u het ontstaan van een langdurig geschil.

Geld_papier_1024x350

Snel actie ondernemen

Wil uw klant niet betalen, bijvoorbeeld omdat hij niet tevreden is met de geleverde kwaliteit of omdat hij het niet eens is met de kosten voor meerwerk? Dan is het verstandig om snel actie te ondernemen en er door een derde naar te laten kijken. Zo voorkomt u een langslepend geschil. In veel situaties bieden de toegepaste algemene voorwaarden van OnderhoudNL uitkomst. Hierin zijn veel zaken vastgelegd.

Kosteloos twee incassobrieven

Geeft uw klant na het versturen van de factuur niet thuis? Neem ook in deze situatie contact op met Ledenadvies. Zij helpen u graag en versturen kosteloos twee incassobrieven voor u. De ervaring leert dat de klant in veel gevallen direct betaalt, zodat verdere kosten worden voorkomen.

Juridisch advies

Wanneer uw klant ook na twee aanmaningsbrieven van OnderhoudNL niet betaalt, kunt u als lid tegen een gereduceerd uurtarief onze juridische partner Omnius juristen inschakelen.

Meer over Omnius Juristen
Ledenadvies_800x450

Juridische bescherming

Juridische bescherming voor juiste toepassing alge

Zorg dat u de algemene voorwaarden van OnderhoudNL bij al uw overeenkomsten op de juiste manier toepast. Dat biedt u juridische bescherming. Doet u dit niet, dan kunt u bij een klacht niet verwijzen naar de aansprakelijkheidsbeperking en loopt u het risico op een schadeclaim.

Naar Algemene voorwaarden

Word nu een jaar lang gratis lid!

Profiteer van onze kennismakingsaanbieding

Wij geven u nu een jaar lang gratis én vrijblijvend het OnderhoudNL proeflidmaatschap!

U betaalt gedurende een jaar na aanmelding geen contributie en bedrijfstakheffing. Het lidmaatschap stopt automatisch na een jaar. U wordt tijdens uw proeflidmaatschap door ons benaderd met informatie over verlenging.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners