Quickscan Klantfocus

Quickscan Klantfocus

Quickscan Klantfocus

Quickscan Klantfocus

Veranderende klantwensen zijn steeds vaker gericht op gemak, ontzorgen en toenemende aandacht voor duurzaamheid, circulariteit en onderhoudskosten voor de lange termijn. Ook de uitvraag bij aanbestedingstrajecten wordt complexer en veelomvattender.

Quickscan-klantfocus_1024x350

Bewuste keuzes maken

Ondernemers in de schilders- en onderhoudssector zullen daarom bewuste keuzes moeten maken door zichzelf de vraag te stellen: ‘Waar wil ik me op focussen (de propositie) en vervolgens onderscheidend in zijn? En wat betekent dit voor mijn organisatie?’ Als ondernemer is het goed om af en toe eens afstand te nemen van de dagelijkse praktijk en de focus op uw bedrijfsstrategie te leggen. Wat kan beter? Sluit uw strategie nog aan bij de veranderende omgeving waarin uw bedrijf actief is? En hoe kunt u gerichter inspelen op veranderende klantwensen?

Maatwerkadviesrapport

U krijgt de antwoorden met de QuickScan Klantfocus van OnderhoudNL. Tijdens een persoonlijk gesprek bij u op kantoor zoekt u aan de hand van een aantal vragen naar verdieping. Daarbij worden ook de strategie van uw bedrijf en de diverse klanten waar uw bedrijf zich op richt doorgenomen. Op basis van dit gesprek stellen de adviseurs een maatwerkadviesrapport op. In dit adviesrapport staat naast een algemene beschouwing over de strategie ook beschreven welke concepten passen bij de specifieke klantgroep waar uw bedrijf zich op richt. Zo krijgt u extra handvatten die ondersteunen bij het vinden van de juiste klantfocus.

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | Stuur mij een e-mail

KwaliteitsTraject

Til uw kennis en ervaring in enkele stappen naar een hoger plan met het OnderhoudNL KwaliteitsTraject. Na het behalen van het OnderhoudNL Kwaliteitscertificaat kunt u zich kwalificeren voor het keurmerk OnderhoudNL Garantie.

Meer over KwaliteitsTraject

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!