Quickscan Klantfocus

Quickscan Klantfocus

Quickscan Klantfocus

Quickscan Klantfocus

BTH_177x190.jpgDit project is mogelijk gemaakt door uw jaarlijkse bijdrage aan de Stichting Bedrijfstakheffing.

Veranderende klantwensen zijn steeds vaker gericht op gemak, ontzorgen en toenemende aandacht voor duurzaamheid, circulariteit en onderhoudskosten voor de lange termijn. Ook de uitvraag bij aanbestedingstrajecten wordt complexer en veelomvattender.

Quickscan-klantfocus_1024x350

Bewuste keuzes maken

Ondernemers in de schilders- en onderhoudssector zullen daarom bewuste keuzes moeten maken door zichzelf de vraag te stellen: ‘Waar wil ik me op focussen (de propositie) en vervolgens onderscheidend in zijn? En wat betekent dit voor mijn organisatie?’ Als ondernemer is het goed om af en toe eens afstand te nemen van de dagelijkse praktijk en de focus op uw bedrijfsstrategie te leggen. Wat kan beter? Sluit uw strategie nog aan bij de veranderende omgeving waarin uw bedrijf actief is? En hoe kunt u gerichter inspelen op veranderende klantwensen? Raadpleeg onze Special Onderscheidend vermogen en lees welke ervaringen uw collega’s hiermee hebben opgedaan.

Maatwerkadviesrapport

Daarnaast bieden wij u de QuickScan Klantfocus. Tijdens een persoonlijk gesprek bij u op kantoor zoekt u aan de hand van een aantal vragen naar verdieping. Daarbij worden ook de strategie van uw bedrijf en de diverse klanten waar uw bedrijf zich op richt doorgenomen. Op basis van dit gesprek stellen de adviseurs een maatwerkadviesrapport op. In dit adviesrapport staat naast een algemene beschouwing over de strategie ook beschreven welke concepten passen bij de specifieke klantgroep waar uw bedrijf zich op richt. Zo krijgt u extra handvatten die ondersteunen bij het vinden van de juiste klantfocus.

contactpersonen-blok-Sjors Krikken_800x450

Sjors Krikken
Schilders, Garantie

06 - 23 07 84 63
E-mail | Maak een afspraak

KwaliteitsTraject

Til uw kennis en ervaring in enkele stappen naar een hoger plan met het OnderhoudNL KwaliteitsTraject. Na het behalen van het OnderhoudNL Kwaliteitscertificaat kunt u zich kwalificeren voor het keurmerk OnderhoudNL Garantie.

Meer over KwaliteitsTraject

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt