Erkende branche-RI&E OnderhoudNL

Erkende branche-RI&E op beeldscherm tijdens bijeen

Erkende branche-RI&E OnderhoudNL

Erkende branche-RI&E

De erkende branche-RI&E van OnderhoudNL is goedgekeurd door werkgevers en werknemers (OnderhoudNL en vakbond LBV) en niet alleen afgestemd op de veelvoorkomende risico’s in de branche, maar ook op de nieuwe Arbowet.

Erkende branche-RI&E

Drie jaar lang gratis voor leden

Vanuit het lidmaatschap van OnderhoudNL krijgen bedrijven tot april 2022 gratis een licentie voor de online RI&E van ontwikkelaar Arboplaats BV. De ontwikkeling van het online systeem is betaald vanuit de Stichting Bedrijfstakheffing (BTH). Ook de licentiekosten voor het basiscontract neemt de BTH tot april 2022 voor haar rekening.

Licentiekosten niet-leden en uitbreidingen

Niet-leden betalen voor het basiscontract (maximaal 25 medewerkers) € 500,- per jaar. Bedrijven met meer dan 25 medewerkers kunnen hun RI&E uitbreiden met extra modules en instrumenten om te voldoen aan de Arbowet. De licentiekosten zijn dan afhankelijk van de gebruikte modules.
Inloggen online RI&E-omgeving
Direct registreren voor RI&E (zonder bijeenkomst bij te wonen)

 

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!

OnderhoudNL Partners