Modelgarantiecontracten

Controle contract

Modelgarantiecontracten

Modelgarantiecontracten

Bij het aangaan van een opdracht is het voor partijen (opdrachtgever, verfleverancier en opdrachtnemer) van belang dat de garantievoorwaarden goed geregeld zijn. OnderhoudNL heeft modelcontracten voor de meest voorkomende situaties. Deze contracten kunt u inhoudelijk aanpassen aan uw situatie.

sub ondernemen bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht

Onderliggend contract

Schilderwerk

Metaalconservering

Betonconservering

Ledenadvies_800x450

Gratis eerstelijns advisering

Wilt u juridisch advies? OnderhoudNL Ledenadvies staat u onbeperkt en gratis bij met eerstelijns advisering. Voor tweedelijns advisering kan OnderhoudNL Ledenadvies uw dossier tegen een gereduceerd tarief doorzetten naar onze partner op juridisch gebied. 

Meer over Ledenadvies

Exclusief voor leden

Logo OnderhoudNL

Het OnderhoudNL-lidmaatschap biedt bepaalde voordelen, zoals ledenkorting op trainingen. Sommige producten en diensten zijn zelfs helemaal gratis voor leden. Bent u nog geen lid en wilt u ook kosteloos profiteren van onze campagnes of gebruikmaken van handige voorbeeldcontracten en eerstelijns juridisch advies?

Meld u aan als lid!

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt