OnderhoudNL Marktspecials

Marktspecials

OnderhoudNL kijkt naar kansen op de onderhoudsmarkt. Voor leden maakten we een aantal specials waarin we de specifieke wensen en behoeften van scholen, vve's en zorginstellingen in kaart brengen.

Marktspecials_1024x318

Scholen

In Nederland staan 10.000 schoolgebouwen. Die moeten allemaal worden onderhouden. Lijkt het u interessant om voor deze onderwijsinstellingen aan het werk te gaan? Verdiep u dan vooral in de specifieke wensen en behoeften van de onderwijsmarkt die OnderhoudNL voor u verkend heeft.
Naar de Scholen Special

 

Verenigingen van Eigenaren (vve’s)

Verenigingen van Eigenaren (VvE’s) vormen een belangrijke groep opdrachtgevers voor veel schilders- en onderhoudsbedrijven. In Nederland bestaan ongeveer 130.000 VvE’s. OnderhoudNL heeft de VvE-markt verkend. In de OnderhoudNL Special VvE-markt leggen wij uit hoe deze markt in elkaar steekt en hoe VvE's het beste te benaderen zijn.
Naar de VvE Special

 

Zorginstellingen

Denkt u erover om uw diensten aan te bieden aan zorginstellingen? Dan is het goed om te weten hoe u juist voor deze opdrachtgevers onderscheidend kunt zijn. De markt voor schilder- en onderhoudswerk aan zorginstellingen is namelijk groot en divers. Van tandartsenpraktijk tot ziekenhuis en van verpleegcentrum tot woonvoorziening voor verstandelijk gehandicapten en kinderdagverblijven.
Naar de Zorg Special

 

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Schilders en Garantie
0182 - 571 444 | Stuur mij een e-mail

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Vastgoed en Restauratieschilders
0182 - 556 139 | Stuur mij een e-mail

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!