Bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht

Bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht

Bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht

Bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht

Bij de aankoop of verkoop van een bedrijf komt veel kijken. Wie zijn bedrijf wil verkopen, doet er verstandig aan om daar zo’n vijf jaar voor uit te trekken. Ook bij de aankoop zijn er tal van zaken die om een nauwkeurige en zorgvuldige aanpak vragen. Laat u daarom begeleiden door een overnameadviseur.

sub ondernemen bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht

Partners voor advies en begeleiding

OnderhoudNL is de samenwerking aangegaan met Olde Hartman Advies, gespecialiseerd in begeleiding van mkb-bedrijven in de bouwnijverheid. Olde Hartman was overnamekantoor van het jaar 2018.

Hoe kan Olde Hartman u ondersteunen?

  • Gratis en vertrouwelijk eerste adviesgesprek
  • Anonieme plaatsing van aan- en verkoopprofielen op bouwbedrijvenbeurs.nl en de daaraan gekoppelde bedrijvenbeurzen en diverse accountantskantoren
  • Gratis quickscan organisatie: binnen twee uur weet u hoe fit uw bedrijf is
  • 10% korting op het dagdeeltarief bij organisatie advies en interim management.

Bel het algemene telefoonnummer 033 - 455 58 89 of neem rechtstreeks contact op via het mobiele telefoonnummer van Ben Olde Hartman (06 - 53 97 52 63) of Richard Olde Hartman (06 - 29 08 50 84).

Meer info op oldehartmanadvies.nl

 

Special Bedrijfsoverdracht

Raadpleeg ook onze Special Bedrijfsoverdracht met handige tips. U leest in deze uitgave adviezen van twee collega-bedrijven die de overdracht al achter de rug hebben of er nog midden in zitten. Download ook de handige hulpmiddelen, zoals een taak- en functiematrix, een overdrachtsscan en een familiestatuut. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een familiestatuut?  Neem dan even contact op met Ledenadvies.

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt