Bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht

Bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht

Bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht

Bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht

Bij de aankoop of verkoop van een bedrijf komt veel kijken. Wie zijn bedrijf wil verkopen, doet er verstandig aan om daar zo’n vijf jaar voor uit te trekken. Ook bij de aankoop zijn er tal van zaken die om een nauwkeurige en zorgvuldige aanpak vragen. Laat u daarom begeleiden door een overnameadviseur.

sub ondernemen bedrijfsovername en bedrijfsoverdracht

Partners voor advies en begeleiding

OnderhoudNL is de samenwerking aangegaan met Olde Hartman Advies, gespecialiseerd in begeleiding van mkb-bedrijven in de bouwnijverheid. Olde Hartman was overnamekantoor van het jaar 2018.

Hoe kan Olde Hartman u ondersteunen?

  • Gratis en vertrouwelijk eerste adviesgesprek
  • Anonieme plaatsing van aan- en verkoopprofielen op bouwbedrijvenbeurs.nl en de daaraan gekoppelde bedrijvenbeurzen en diverse accountantskantoren
  • Gratis quickscan organisatie: binnen twee uur weet u hoe fit uw bedrijf is
  • 10% korting op het dagdeeltarief bij organisatie advies en interim management.

Bel het algemene telefoonnummer 033 - 455 58 89 of neem rechtstreeks contact op via het mobiele telefoonnummer van Ben Olde Hartman (06 - 53 97 52 63) of Richard Olde Hartman (06 - 29 08 50 84).

Meer info op oldehartmanadvies.nl

 

Special Bedrijfsoverdracht

Raadpleeg ook onze Special Bedrijfsoverdracht met handige tips. U leest in deze uitgave adviezen van twee collega-bedrijven die de overdracht al achter de rug hebben of er nog midden in zitten. Download ook de handige hulpmiddelen, zoals een taak- en functiematrix, een overdrachtsscan en een familiestatuut. Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een familiestatuut?  Neem dan even contact op met Ledenadvies.

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!