Special Onderscheidend vermogen

Ondernemen-1024x350

Special Onderscheidend vermogen

Wat maakt uw bedrijf anders?

Special Onderscheidend vermogen

De ene na de andere offerteaanvraag rolt binnen en opdrachten worden u in hoog tempo gegund. Dat is geweldig natuurlijk, maar niet vanzelfsprekend. Hoe blijft u zorgen voor continuïteit en een goede winstgevendheid? Voor veel ondernemers is dit een lastige opgave. In onze Special Onderscheidend vermogen vindt u de antwoorden op deze vragen. Ook leest u welke ervaringen uw collega’s hiermee inmiddels hebben opgedaan.

Onderscheidend vermogen van schilders en onderhoud
Onderscheidend vermogen van schilders en onderhoud

Tips en hulpmiddelen

Een belangrijke voorwaarde voor goede continuïteit en winstgevendheid is dat u voldoende ‘onderscheidend vermogen’ heeft. Dan bereikt u namelijk dat opdrachtgevers waar u graag voor werkt ook daadwerkelijk voor u (blijven) kiezen. Wat maakt uw bedrijf en dienstverlening nu anders dan die van uw collega’s/concurrenten? En hoe maakt u dat duidelijk? Gebruik de tips en hulpmiddelen die u terugvindt in onze gloednieuwe Special Onderscheidend vermogen:

Fysiek en digitaal beschikbaar

De Special Onderscheidend vermogen is ontwikkeld door OnderhoudNL sector Schilders. Leden van de sector Schilders ontvangen een fysiek exemplaar per post als bijlage bij OnderhoudNL Magazine. De Special is (na inloggen) voor alle leden gratis te downloaden.

Uitgelicht

Uitgelicht-special onderscheidend vermogen_1024x606

Nieuw: special Vergroten onderscheidend vermogen

‘Wat maakt uw bedrijf anders?’

Juist in deze tijden van overvolle orderportefeuilles is het zinvol om uw onderscheidend vermogen eens onder de loep te nemen. Wat maakt uw bedrijf en dienstverlening anders dan die van uw concurrenten? En hoe maakt u dat duidelijk? OnderhoudNL heeft waardevolle tips en ervaringen van collega’s voor u gebundeld in een nieuwe special: ‘Vergroten onderscheidend vermogen’.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt