onderzoek-1024x350

Strategische QuickScan en coaching OnderhoudNL Vastgoed

Strategische QuickScan en coaching OnderhoudNL Vastgoed

Duurzaamheid, circulariteit, arbeidsmarkt, RGS, digitalisering: de markt verandert in hoog tempo. Welke kansen en bedreigingen levert dit voor uw bedrijf op? Hoe kunt u uw positie in de markt handhaven of versterken? Om dit in kaart te brengen biedt OnderhoudNL Vastgoed haar leden een strategisch advies aan, uitgevoerd door Insector.

Feedback-1024x350
Feedback-1024x350

Gepersonaliseerd advies

Via de Strategische QuickScan en een individueel adviesgesprek brengt u uw huidige positie en uw gewenste bedrijfsfocus in kaart. U ontvangt een gepersonaliseerd advies voor de versterking of ontwikkeling van uw bedrijf. Veel bedrijven vinden het interessant en belangrijk om te kijken of hun missie, visie en strategie (nog) aansluiten bij de veranderende omgeving waarin ze actief zijn. Wat ook aanspreekt is dat de adviseurs van Insector persoonlijk langskomen om gezamenlijk met u de scan door te nemen. Bijna 60 bedrijven hebben al gebruik gemaakt van de Strategische Quickscan.

Strategische Coaching 

Na het uitvoeren van de Strategische QuickScan, kunt u kiezen voor extra ondersteuning. Adviseurs van Insector bespreken de aandachtspunten uit de QuickScan met u. Gezamenlijk stellen zij een actieplan op voor de komende periode. Eventuele andere verbeterpunten die in het bedrijf later naar voren zijn gekomen, worden hierin meegenomen. Bij het vervolggesprek staat de uitvoering van dat actieplan centraal. De adviseur van Insector is hierbij uw klankbord en ‘stok achter de deur’. 

Kosteloos voor leden Vastgoed

Zowel de Strategische QuickScan als de daaropvolgende Strategische Coaching zijn kosteloos voor u als lid van OnderhoudNL Vastgoed. Indien u een vervolg wil op de coaching, dan is dat voor eigen rekening. Heeft u belangstelling voor de Strategische Quickscan en/of Coaching?

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Restauratieschilders & Vastgoed
0182 - 556 139 | 06 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Review Raymond Nolkes

(Van der Leden Schilders, Poeldijk)
“Het was een prettig en informeel gesprek over waar wij als bedrijf staan en de ontwikkeling die we doormaken. Het is goed om met iemand van buiten het bedrijf te spiegelen over de te maken strategische keuzes.

Ik raad collega’s zeker aan om deel te nemen. Het levert goede inzichten op. Dat kan een bevestiging zijn dat je het goed op orde hebt wat de strategische planning van het bedrijf betreft, maar eigenlijk zijn er altijd wel verbeteringen die opgepakt kunnen worden.

Dat deze dienst vanuit Vastgoed kosteloos wordt aangeboden, waardeer ik zeer. Het inspireert om aandacht te geven aan de ontwikkeling van ons bedrijf.”

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt