Extra ledenvoordeel met onze partners

header_partnerpagina

Profiteer van uw OnderhoudNL-voordeel bij Fyner Juristen

Profiteer van een gereduceerd uurtarief voor een jurist of advocaat bij Fyner (voorheen Omnius Juristen). Fyner kan u bij allerlei soorten juridische problemen bijstaan. Heeft u een geschil met een klant of leverancier? Of dient er een overeenkomst te worden opgesteld of nagekeken? U kunt bij ons terecht. Ook bij een ontslag of reorganisatie, geschillen met (ver)huurders of gemeentes die dwarsliggen bij een vergunning staan wij voor u klaar.

Fyner - Partner van OnderhoudNL voor jur

Onze ervaren juristen helpen de juridische kwesties op te lossen. Wij zijn voor OnderhoudNL de juridische partner voor doorverwijzing van juridische problemen. OnderhoudNL verleent zelf onbeperkt gratis eerstelijns advisering aan haar leden, maar zet in voorkomende gevallen zaken door aan Fyner.

Fyner heeft veel kennis van de branche, is goed bereikbaar, pragmatisch en last but not least: betaalbaar. Voor een gereduceerd tarief kunt u gebruik maken van de hulp van gespecialiseerde juristen met kennis van uw branche. Wij zijn OnderhoudNL Partner sinds 2010, begonnen onder de naam Omnius Juristen.

Speciale OnderhoudNL-ledenaanbieding:

  • gereduceerd uurtarief van juristen € 157,- per uur ex btw (normaal € 185,-);
  • gereduceerd uurtarief van advocaten € 185,- ex btw (normaal € 205,- ex btw);
  • veel zaken zijn mogelijk op basis van een vaste prijs, dus geen verrassingen achteraf;
  • het intakegesprek (telefonisch) is kosteloos en vrijblijvend.

Neem vrijblijvend contact met ons op en bel met 085 - 203 09 72 (weekdagen 08.00-20.00, zaterdag 09.00-17.00, zondag 12.00-16.00 en feestdagen gesloten). 

Jeroen van Dorp_800x450

Jeroen van Dorp

Projecten en Partners
0182 - 556 132 | 06 20 83 48 71
Stuur mij een e-mail

Profiteer van uw lidmaatschap

Maak gebruik van onze partneraanbiedingen op het gebied van automatisering, bedrijfsvoering, personeel, juridische dienstverlening en materiaal.

Alle partners

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt