Special Medewerkers boeien en binden

Leerlingschilder-schildersvakopleiding-1024x350

Special Medewerkers boeien en binden

Zo wordt u een onweerstaanbare werkgever

Special Medewerkers boeien en binden

Uw medewerkers bepalen voor een belangrijk deel de kwaliteit van het schilderwerk, het onderhoud en de verduurzaming. Om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen, is het dus essentieel om gekwalificeerde medewerkers in huis te halen én vervolgens vast te houden. 'Boeien en binden' heet dat. Maar hoe? Onze Special Medewerkers boeien en binden biedt u inzicht, concrete instrumenten en goede ervaringen van collega's. 

special-medewerkers binden en boeien_1024x350
special-medewerkers binden en boeien_1024x350

Tips en hulpmiddelen

Nog nooit eerder was de Nederlandse arbeidsmarkt zo krap als op dit moment. Aan de ene kant is de instroom van leerlingen en medewerkers beperkt, tegelijkertijd is de uitstroom groot door de vergrijzing. Een extra uitdaging dus. Schilders- en onderhoudsbedrijven die onvoldoende aandacht besteden aan het boeien en binden van medewerkers, lopen een risico. Maak daarom vooral gebruik van de adviezen uit deze special en van de handige tools.

Fysiek en digitaal beschikbaar

De Special Medewerkers Boeien en Binden is ontwikkeld door OnderhoudNL sector Schilders. Alle leden ontvangen een fysiek exemplaar per post als bijlage bij OnderhoudNL Magazine. De Special is (na inloggen) voor alle leden gratis te downloaden.

Uitgelicht

Uitgelicht-special onderscheidend vermogen_1024x606

Nieuw: special Vergroten onderscheidend vermogen

‘Wat maakt uw bedrijf anders?’

Juist in deze tijden van overvolle orderportefeuilles is het zinvol om uw onderscheidend vermogen eens onder de loep te nemen. Wat maakt uw bedrijf en dienstverlening anders dan die van uw concurrenten? En hoe maakt u dat duidelijk? OnderhoudNL heeft waardevolle tips en ervaringen van collega’s voor u gebundeld in een nieuwe special: ‘Vergroten onderscheidend vermogen’.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt