'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'

carrieremaken

Leerplatform 'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'

Arbeidsfit blijven met gratis e-learnings

Leerplatform 'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'

Met onze e-learnings, ofwel digitale traningen, kunnen u en uw medewerkers online kennis opdoen. E-learnings zijn makkelijk te volgen via een pc, laptop, tablet of zelfs de smartphone, waar u ook maar bent. Het leermanagementsysteem www.mijnvakmijnontwikkeling.nl bevat e-learnings, toolboxen en instructiefilmpjes speciaal voor bedrijven in onze sector. 

LMS Light_1024x350

Nu al e-learnings beschikbaar

Ontwikkelen en leren gebeurt automatisch, elke dag. Maar om ook in de toekomst als medewerker inzetbaar te blijven, is meer nodig. Op dit moment zijn er e-learnings beschikbaar over onder andere digitale vaardigheden, communicatie, time-management, klantgericht werken, functioneringsgesprekken enzovoorts. 

Branchespecifieke uitbreiding

Binnenkort is het aanbod uitgebreider en bevat het ook meer branchespecifieke trainingen. Bijvoorbeeld over het bouwen van rolsteigers. Het leermanagementsysteem is bedoeld voor alle bedrijven in de schilders- en onderhoudssector en hun medewerkers, om op een toegankelijke manier aan her- en bijscholing te doen in het kader van ‘een leven lang ontwikkelen’. OnderhoudNL en LBV dragen samen zorg voor de financiering.

Toegangscodes

Om als lid van OnderhoudNL gratis toegang te krijgen tot de e-learnings heeft u een brief ontvangen van SUSAG met daarin informatie over het platform en de inlog/registratie procedures. Alle medewerkers uit de branche ontvangen een A5 kaart thuis, met daarop informatie over het platform en de inlog/registratie procedure. Medewerkers waarvan een e-mailadres bekend is, ontvangen ook een activeringsmail waarmee ze toegang krijgen tot het leerplatform. 

Naar mijnvakmijnontwikkeling.nl
gerrie

Gerrie van der Breggen

Trainingen
0182 - 556 126 | Stuur mij een e-mail

contactpersonen-blok-aad-ws-800x450

Aad Buller

Onderwijs
0182 - 556 136 | Stuur mij een e-mail

Trainingscatalogus

OnderhoudNL Trainingscatalogus met alle trainingen


Op zoek naar een training? Bekijk ons aanbod op deze website of download de OnderhoudNL trainingscatalogus.

Naar onze trainingscatalogus

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden