'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'

header - mijnvakmijnontwikkeling - 1024x350

Leerplatform 'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'

Arbeidsfit blijven met gratis e-learnings

Leerplatform 'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'

Met onze e-learnings, ofwel digitale trainingen, kunnen u en uw medewerkers online kennis opdoen. E-learnings zijn makkelijk te volgen via een pc, laptop, tablet of zelfs de smartphone, waar u ook maar bent. In ons leerplatform www.mijnvakmijnontwikkeling.nl vindt u e-learnings, toolboxen en instructiefilmpjes speciaal voor bedrijven in onze sector. 

LMS Light_1024x350

Persoonlijk en op werkvlak ontwikkelen

Ontwikkelen en leren gebeurt automatisch, elke dag. Maar om ook in de toekomst inzetbaar te blijven, is meer nodig. Met het leeraanbod van 'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling' investeert u als werkgever op een professionele manier in uw medewerkers en zorgt u voor meer werkplezier. Dat vermindert uitstroom en betekent dat uw medewerkers  langer en gezonder kunnen blijven werken. Als medewerker ontwikkelt u zich zowel persoonlijk als op uw werkvlak. Dat zorgt niet alleen voor een bredere inzetbaarheid bij uw werkgever, maar maakt u ook aantrekkelijker voor potentiële werkgevers.    

Branchespecifieke e-learnings

Op ons leerplatform vindt u ruim 300 e-learnings over bijvoorbeeld digitale vaardigheden, communicatie, time-management, klantgericht werken enzovoorts. Daarnaast breiden wij het aanbod steeds meer uit met e-learnings die speciaal voor onze bedrijfstak zijn gemaakt, zoals:

Regelmatig zetten we nieuwe e-learnings en toolboxen op 'Mijn Vak Mijn Ontwikkeling'. Ons leerplatform is bedoeld voor alle bedrijven en hun medewerkers die onder de cao USAG vallen. Zo kunt u op een toegankelijke manier aan her- en bijscholing doen in het kader van ‘een leven lang ontwikkelen’. Wij zorgen samen met de LBV voor de financiering van het platform.

aad

Aad Buller

Onderwijs
0182 - 556 136 | Stuur mij een e-mail

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden

Uitgelicht

Uitgelicht Mijnvakmijnontwikkeling_1024x606

Ontdek meer dan 300 e-learnings

Het nieuwe leerplatform Mijnvakmijnontwikkeling is live! Dit online platform biedt ongekende mogelijkheden om kennis op te doen. Met de gratis e-learnings, ofwel digitale trainingen, blijven uw medewerkers arbeidsfit. We voegen steeds nieuwe trainingen en toolboxen toe die speciaal voor de bedrijfstak zijn gemaakt. Denk aan 'Alles op rolletjes' over veilig werken met rolsteigers en 'Functioneren en beoordelen' zowel voor leidinggegevenden als medewerkers.

U leest het in OnderhoudNL Magazine

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!