Downloads voor leermeesters

Kennis_1024x350

Downloads voor leermeesters

Downloads voor leermeesters

OnderhoudNL Opleidingen zet de leermeester de komende jaren centraal en ondersteunt hen met een breed pakket aan activiteiten, trainingen, workshops. Binnenkort gaan we ook instructiekaarten, leermeestermappen en andere hulpmiddelen ontwikkelen en op deze pagina aanbieden.

Veiligheid en leerlingen

Algemene informatie leermeester

Hand-outs Leermeester 3.0

Hand-outs LeerMASTER

Webinar

Leermeester/praktijkopleiders pagina SBB

Het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) heeft een hele interessante pagina waar elke leermeester zeker even een kijkje moet nemen: U als praktijkopleider.

Hier vindt u een schat aan informatie, speciaal voor de bevlogen leermeester. Downloads, handige hulpmiddelen zoals leaflets, tipkaarten en formulieren, maar ook links naar leuke informatieve filmpjes en webinars over onder andere de volgende onderwerpen:

 • Objectief oordelen en feedback geven
 • Maatwerk bieden in begeleiding
 • Webinars:
  • Objectief oordelen
  • Het puberbrein
  • Generatieverschillen
  • Sociale veiligheid
  • Begeleiden op afstand

Doe er uw voordeel mee!!!

Blogs over opleiden en ontwikkelen

Mark Hulsen en Wilbert Teunissen van OnderhoudNL komen in de praktijk een hoop situaties tegen die zij graag met u willen delen. Al was het maar om bewustzijn te creëren of de discussie aan te gaan. Daarnaast geven Mark en Wilbert u bruikbare tips waarmee u wellicht uw voordeel kunt doen.
Naar de blogs van Mark en Wilbert

 

Stage-expert Maarten Brand

Ook plaatsen we regelmatig korte en krachtige stukjes van Maarten Brand. Maarten is Nederlands bekendste stage-expert. Hij geeft lezingen en trainingen en is auteur van Het Grote Stageboek voor Werkgevers dat werd genomineerd als managementboek van het jaar. Samen met Wilbert Teunissen van OnderhoudNL gaat hij regelmatig korte artikelen met tips & tricks schrijven voor de leermeester in de schilders- en onderhoudsbedrijfstak. 

Volg onze leermeestertrainingen

Bekijk alle trainingen

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt