Milieulabel Schilderproject

Milieulabel Schilderproject

Milieulabel Schilderproject

Inzicht in duurzaam onderhoud

Milieulabel Schilderproject

Wilt u zich als schildersbedrijf onderscheiden op de markt? Maak de CO2-voetafdruk van uw volgende project inzichtelijk voor uw opdrachtgever met behulp van de webtool Milieulabel Schilderproject.

schilders-bij-witte-bus-1024x350

Het Milieulabel geeft een score tussen A t/m G, vergelijkbaar met het milieulabel voor elektrische apparaten en auto’s. Milieulabel Schilderproject is een gezamenlijk product van OnderhoudNL en de VVVF.

Werken met het Milieulabel Schilderproject

U legt de duurzaamheid en milieubelasting van de verf (de database bevat inmiddels ruim 320 verfproducten), het transport en het uit te voeren onderhoud van uw schilderproject vast in een document dat u kunt overhandigen aan uw opdrachtgever. Daarmee maakt u uw milieuprestaties duidelijk zichtbaar en onderscheidt u zich extra op de markt.

Ook de CO2-voetafdruk van uw schilderproject berekenen? Om met de tool te kunnen werken heeft u een account nodig.
Maak vandaag nog een account aan

 

Aan het gebruik van het Milieulabel zijn voor leden van OnderhoudNL en VVVF geen kosten verbonden. Het gebruik van de tool is eenvoudig. Voor extra uitleg kunt u onderstaande handleiding raadplegen. 

contactpersonen-blok-anita-ws-800x450

Anita van den Berg

Klimaat en Energietransitie
0182 - 556 121 | Stuur mij een e-mail

Milieulabel Schilderproject

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!