Vlakglasrecycling: ledenkorting op containerhuur

Gevel met vlakglas

Vlakglasrecycling

Bijdragen aan de circulaire economie

Vlakglasrecycling

Bij het verduurzamen van woningen ontstaat vaak veel vlakglasafval. Vlakglas Recycling Nederland zorgt er voor dat dit glasafval gescheiden wordt ingezameld en wordt gerecycled tot grondstoffen voor de productie van nieuw glas. Met vlakglasrecycling kunt u dus een bijdrage leveren aan de circulaire economie.

Vlakglasafval: doet u al aan recycling?

Wilt u ook grondstoffen en energie besparen? Breng dan uw vlakglasafval naar de inzamelpunten van Vlakglas Recycling Nederland. Op de kaart vindt u alle inzamelpunten. U kunt ook een container of een kooiaapbak (container van klein formaat) huren voor bij uw bedrijf of op de bouwplaats. Zorg dat de container goed gevuld is: niet te leeg en niet te vol.

Let op: alleen schoon vlakglasafval kan gerecycled worden, vervuild glas niet!

Ledenkorting op containerhuur

Via de Stichting Vlakglas Recycling Nederland krijgen leden van OnderhoudNL 30% korting op de normale containerhuurtarieven per maand.

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Restauratieschilders & Vastgoed
0182 - 556 139 | Stuur mij een e-mail

Inzamelpunten VRN

Zoek een inzamelpunt van Vlakglas Recycling Nederl
Zoek een inzamelpunt

Vind een professioneel glasbedrijf van OnderhoudNL

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!