Vlakglasrecycling: ledenkorting op containerhuur

Gevel met vlakglas

Vlakglasrecycling

Bijdragen aan de circulaire economie

Vlakglasrecycling

Bij het verduurzamen van woningen ontstaat vaak veel vlakglasafval. Vlakglas Recycling Nederland zorgt er voor dat dit glasafval gescheiden wordt ingezameld en wordt gerecycled tot grondstoffen voor de productie van nieuw glas. OnderhoudNL Glas vindt het belangrijk dat u door middel van vlakglasrecycling een bijdrage kunt leveren aan de circulaire economie.

Vlakglasafval: doet u al aan recycling?

Wilt u ook grondstoffen en energie besparen? Breng dan uw vlakglasafval naar de inzamelpunten van Vlakglas Recycling Nederland. Op de kaart vindt u alle inzamelpunten. U kunt ook een container of een kooiaapbak (container van klein formaat) huren voor bij uw bedrijf of op de bouwplaats. Zorg dat de container goed gevuld is: niet te leeg en niet te vol.

Let op: alleen schoon vlakglasafval kan gerecycled worden, vervuild glas niet!

Ledenkorting op containerhuur

Via de Stichting Vlakglas Recycling Nederland krijgen leden van OnderhoudNL 30% korting op de normale containerhuurtarieven per maand. Voor de volledigheid: huur geldt alleen als er containers bij (renovatie-)projecten worden neergezet of voor eigen gebruik.

okke

Okke Spruijt
(tijdelijk waarnemer)

Klimaat en Energietransitie
0182 - 556 140 | 06 - 53 70 78 73
Stuur mij een e-mail

Ferdinand Wieman_800x450

Ferdinand Wieman

Glas, Industrieel, Restauratieschilders & Vastgoed
0182 - 556 139 | 06 27 53 48 06
Stuur mij een e-mail

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt