Schildersvannu

header_schildersvannu_1024x350

Duurzaam schilderwerk

Schildersvannu is een vereniging van bewuste schilders en geinteresseerden die streven naar een schone, veilige en transparante schildersbranche. Het platform heeft als doel om de verfplas verder te verduurzamen en wordt gezien als kennisbank voor duurzaam schilderwerk.

header_duurzaam_onderhoud_1024x350

Samenwerking Schildersvannu

OnderhoudNL werkt samen met Schildersvannu om bedrijven verder kennis te laten maken met duurzame verven, zoals biobased en ecologische verven, en duurzame bedrijfsprocessen. Medio 2020 zullen er concrete plannen komen om onderhoudsbedrijven te informeren over duurzaam schilderwerk en komen er producten om duurzaamheid in de bedrijfsstrategie te verweven. De eerste stap is gezet met Ernst de Nobel, voorzitter van Schildersvannu, die zitting neemt in het bestuur van sector Schilders.

Blogs Richard Hoogstraten

Richard Hoogstraten is bestuurslid en mede-oprichter van Schildersvannu. Daarnaast is hij blogger, vlogger en eigenaar van een ‘duurzaam’ schilders- en adviesbedrijf. Hij schrijft blogs op Schildersvak.nl en columns in de Schildersvakkrant. Voor de Schildersvakkrant maakt hij ook regelmatig interessante vlogs over verschillende onderwerpen. Bekijk ze hieronder:

Bezoek de website van Schildersvannu

 

Nieuws

Meer nieuws

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!