Schildersvannu

header - schildersvannu en onderhoudnl - 1024x350

Schildersvannu: dé kennisbank voor duurzaam schilderwerk

Schildersvannu: dé kennisbank voor duurzaam schilderwerk

Schildersvannu is een vereniging van bewuste schilders en geinteresseerden die streven naar een schone, veilige en transparante schildersbranche. Het platform heeft als doel om de verfplas verder te verduurzamen en wordt gezien als kennisbank voor duurzaam schilderwerk.

header_duurzaam_onderhoud_1024x350

Samenwerking Schildersvannu

OnderhoudNL werkt samen met Schildersvannu om bedrijven verder kennis te laten maken met duurzame verven, zoals biobased en ecologische verven, en duurzame bedrijfsprocessen. Medio 2020 zullen er concrete plannen komen om onderhoudsbedrijven te informeren over duurzaam schilderwerk en komen er producten om duurzaamheid in de bedrijfsstrategie te verweven. 

Interviews met Schildersvannu

We interviewden vier Schildersvannu over hun ervaringen met duurzaam schilderen. Onno Loonstra, Tom Visser, Jolande den Braber en Bob Voermans vertellen hoe zij werken met duurzame producten.

Blogs Richard Hoogstraten

Richard Hoogstraten is bestuurslid en mede-oprichter van Schildersvannu. Daarnaast is hij blogger, vlogger en eigenaar van een ‘duurzaam’ schilders- en adviesbedrijf. Hij schrijft blogs op Schildersvak.nl en columns in de Schildersvakkrant. Voor de Schildersvakkrant maakt hij ook regelmatig interessante vlogs over verschillende onderwerpen. Bekijk ze hieronder:

Bezoek de website van Schildersvannu

 

Ambassadeurs van duurzaam schilderwerk

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt