Beoordelingsgesprekken

Beoordelingsgesprek

Beoordelingsgesprekken

Beoordelingsgesprekken

De beoordeling is het moment waarop u als werkgever eenzijdig vaststelt in hoeverre uw werknemer heeft voldaan aan de verwachtingen en de gemaakte afspraken die eerder in een functioneringsgesprek aan de orde zijn gekomen. De beoordelingsgesprekken moeten vóór week 25 gevoerd worden.

HR-iconen-1024x350

Een beoordeling kan vanuit de functie- en loonstructuur effect hebben op de hoogte van het uurloon van uw werknemer maar dient daarnaast een heel ander doel. Beoordelingsgesprekken zijn niet verplicht, maar als u geen beoordelingsgesprekken voert, volgt automatisch een loonsverhoging. Ga voor meer info naar Tredeverhoging. Het opnemen van de beoordeling in het personeelsdossier is van belang.

Mijnvakmijnfunctie.nl

Op de website mijnvakmijnfunctie.nl vindt u een leidraad beoordelen en model-beoordelingsformulieren.
Ga voor meer informatie naar mijn vakmijnfunctie.nl

 

Disfunctioneren

Als uw werknemer een of meerdere keren onvoldoende scoort, dan is het in sommige gevallen mogelijk om uw werknemer te ontslaan wegens disfunctioneren. Dit is uiteraard niet zomaar mogelijk.
Ga voor meer informatie naar het dossier Ontslag

 

Word nu een jaar lang gratis lid!

Samen komen wij deze crisis door

De coronacrisis zorgt voor veel onzekerheid en raakt ook onze sector. Niet alleen nu, maar vooral straks. Wij gaan u zo goed mogelijk helpen deze crisis te overwinnen en daarom kunt u nu 1 jaar lang gratis proeflid worden van OnderhoudNL.

Meld u nu aan!