Leer Management Systeem

carrieremaken

Leermanagementsysteem (LMS)

Arbeidsfit blijven met gratis e-learnings

Leermanagementsysteem

Met de e-learnings van OnderhoudNL kunnen de aangesloten schilders- en onderhoudsbedrijven ook online kennis opdoen. E-learnings zijn makkelijk te volgen via een pc, laptop, tablet of zelfs de smartphone, waar u ook maar bent. Op dit moment is er een light-versie beschikbaar. Het is een voorproefje van een compleet leermanagementsysteem (LMS) met e-learnings, toolboxen en instructiefilmpjes dat in het najaar van 2020 beschikbaar komt.

LMS Light_1024x350
LMS Light_1024x350

Nu al e-learnings beschikbaar

Ontwikkelen en leren gebeurt automatisch, elke dag. Maar om ook in de toekomst als medewerker inzetbaar te blijven, is meer nodig. Op dit moment zijn er e-learnings beschikbaar over onder andere digitale vaardigheden, communicatie, time-management, klantgericht werken, functioneringsgesprekken enzovoorts. 

Uitbreiding in het najaar

In het najaar zal het aanbod uitgebreider zijn en ook meer branchespecifieke trainingen bevatten. Bijvoorbeeld over het bouwen van rolsteigers. Daarnaast heeft leverancier Sigma verschillende e-learnings beschikbaar gesteld over verftechnische onderwerpen, zoals basiskennis kleur, wat is verf, eigenschappen van verf en ondergronden. Het leermanagementsysteem is bedoeld voor leden van OnderhoudNL en hun medewerkers, om op een toegankelijke manier aan her- en bijscholing te doen in het kader van ‘een leven lang ontwikkelen’. OnderhoudNL en LBV dragen samen zorg voor de financiering.

Toegangscodes

Om als lid van OnderhoudNL gratis toegang te krijgen tot deze light-versie van platform hebben OnderhoudNL-leden twee codes van SUSAG ontvangen: één voor de werkgever en één om beschikbaar te stellen aan de medewerkers. Wij adviseren u om eerst zelf te kijken op het LMS. Om daarna de code aan uw medewerkers te sturen.

Naar het Leermanagementsysteem (LMS) van OnderhoudNL
gerrie

Gerrie van der Breggen

Trainingen
0182 - 556 126 | Stuur mij een e-mail

aad

Aad Buller

Onderwijs
0182 - 556 136 | Stuur mij een e-mail

Trainingscatalogus 2020

OnderhoudNL Trainingscatalogus met alle trainingen


Op zoek naar een training? Bekijk ons aanbod op deze website of download de OnderhoudNL trainingscatalogus.

Naar onze trainingscatalogus

Schildersvakopleiding OnderhoudNL

Leerbedrijf worden?

Bent u erkend leerbedrijf en heeft u een opleidingsplaats? Sluit u als leerbedrijf aan bij OnderhoudNL Schildersvakopleiding.

Nu aanmelden