OnderhoudNL KwaliteitsTraject

OnderhoudNL Kwaliteitstraject

KwaliteitsTraject

In 3 stappen uw kennis en ervaring opwaarderen

KwaliteitsTraject

Professionaliseren, slim organiseren van uw bedrijfsvoering en bevestigd zien dat u goed bezig bent is dé manier om het hoofd te bieden aan een markt in beweging, een sterke concurrentie en mondige klanten. Het is van belang dat uw bedrijf zichtbaar en onderscheidend is in het hele traject. Van acquisitie tot nazorg. OnderhoudNL biedt u hierbij ondersteuning met het KwaliteitsTraject!

OnderhoudNL KwaliteitsTraject

Met het KwaliteitsTraject kunt u in enkele stappen uw kennis en ervaring naar een hoger plan tillen en verzilveren met een certificaat: het Kwaliteitscertificaat van OnderhoudNL. Met dit certificaat in handen onderscheidt u zich effectief als professioneel schilders- en/of glaszetbedrijf, én kunt u direct deelnemer worden van OnderhoudNL Garantie.

Het KwaliteitsTraject bestaat uit 3 stappen:

Stap 1: Quickscan

U start met een digitale Quickscan. Met deze checklist legt u uw bedrijf langs de meetlat als het gaat om acquisitie, offerte, werkvoorbereiding, uitvoering, oplevering en nazorg. Voor elk onderdeel dat u op orde heeft, scoort u een bepaald aantal punten.
Naar de Quickscan KwaliteitsTraject

 

Stap 2: Toolbox, workshop of advies op maat

  • De score die u behaalt met de Quickscan bepaalt de volgende stap in het KwaliteitsTraject. Als u nog onvoldoende punten scoort om direct mee te doen aan het KwaliteitsTraject kunt u aan de slag met informatie en instrumenten uit de toolbox met voorbeelden van offertes, formulieren of bijvoorbeeld richtlijnen voor uw website.
  • U kunt ook een gratis workshop volgen, waarbij het hele bedrijfsproces wordt besproken en u uitleg krijgt over de verschillende instrumenten die u kunt gebruiken. Tijdens de workshop wordt ook gekeken naar de onderdelen binnen uw bedrijf die nog niet op orde zijn.
  • Een andere optie is om tegen gereduceerd tarief advies op maat te krijgen van een kwaliteitsadviseur.

Naar de Toolbox KwaliteitsTraject


Mail ons en maak een afspraak met een kwaliteitsadviseur

 

Stap 3: Audit

Bij de audit uploadt u documenten die nodig zijn voor de beoordeling of u voldoet aan de eisen van het KwaliteitsTraject. Deze criteria zijn afgeleid van de criteria van de Erkenningsregeling van OnderhoudNL Garantie. Als een externe auditor heeft beoordeeld dat u voldoet aan deze eisen, ontvangt u het Kwaliteitscertificaat van OnderhoudNL. Met dit Kwaliteitscertificaat kunt u deelnemer worden van OnderhoudNL Garantie.
Mail ons en vraag inlogcodes aan
Log in op onderhoudnlkwaliteitstraject.nl
Mail ons en vraag het informatiepakket van OnderhoudNL Garantie aan

 

Marianne Kortenbout_800x450

Marianne Kortenbout

Relatiebeheer, Functienetwerken,
Schilders, Zelfstandigen en Garantie
0182 - 556 127 | 06 53 16 49 00
Stuur mij een e-mail

Ook OnderhoudNL Garantie-bedrijf worden?

Logo OderhoudNL Garantie

Wilt u zich als schilders- of onderhoudsbedrijf onderscheiden in de markt? Meld u vandaag nog aan bij OnderhoudNL Garantie. Vraag het complete informatiepakket met aanmeldingsformulier aan!

Meer informatie

Word ook lid

Profiteer direct van kortingen, tools, informatie en onze lobby om nog slimmer te ondernemen. Samen zijn we een sterke sector van ondernemers en vakmensen. Wij houden Nederland mooi.

Bekijk wat het lidmaatschap inhoudt